mozno nie kazdy vie...
skydrive sluzba microsoftu je dostupna uz aj zo slovenska alebo z ceskej republiky. MS ponuka po vytvoreni si Live konta bezplatny 5 GB online disk. ulozene data mozete mat bud sukromne, zdielat ich s dalsimi ludmi co maju live konto alebo dat ich do verejnej zlozky odkial su dostupne pre kohokolvek s pristupom na internet (bez nutnosti mat live konto).
popis + odkazy na konkurence projekty najdete tu http://www.zive.cz/Clanky/Windows-Live- ... fault.aspx
vyskusane, funguje to dobre.
Windows Live SkyDrive
Windows Live SkyDrive
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
neviem, tak si to v MS urcili. vacsie subory by som tam aj tak ani nedaval lebo upload fakt nemaju este moc dobre vyrieseny (tzn. pri uploade velkeho suboru by som ho aj tak nasekal na niekolko mensich). mne sa na tom lubi, ze to nepotrebuje nic instalovat a chodi mi to aj v praci cez stary IE6 orezany bezpecnostnymi politikami.
btw z tej verejnej zlozky sa daju linkovat aj obrazky.
btw z tej verejnej zlozky sa daju linkovat aj obrazky.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
To vyzkousim, doted jsem pouzival 2 ucty na box.net, kde je ale zadarmo jenom 1GB a soubory max. do 10MB.
EDIT: Tohle je vyborny zaroven s Netvibes, ktere mam jako webovou stranku misto wallpaperu na plose, a kde na box.net maji navic podporu, cili jsem si tam neco ulozil ze skolniho PC a na notebooku to hned z plochy otevrel.
EDIT: Tohle je vyborny zaroven s Netvibes, ktere mam jako webovou stranku misto wallpaperu na plose, a kde na box.net maji navic podporu, cili jsem si tam neco ulozil ze skolniho PC a na notebooku to hned z plochy otevrel.

VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
chtelo by to nejak naportovat primo jako disk do windows
neco jako Gdisk ale to je zatim nelegalni. Nezna nekdo podobnou sluzbu?

Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“