Používám již delší dobu VX Nano.
Co se týče té výdrže tak na alkalické baterie to tak zhruba souhlasí. Osobně používám myš s nabíječkama. Už si ani nepamatuji, kdy jsem ji naposledy nabíjel.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Mezi pozitiva hodnotím přiměřená hmotnost, laser a malý přijímač, který mi nikdy nezavazel a nebál jsem se, že ho ulomím. Dále pozitivně hodnotím kapsu na přenášení. Nemohu nezmínit setrvačníkové kolečko, které se mi zpočátku zdálo divné zejména jeho viklání do stran. Po dlouhodobém používaní mohu konstatovat, že mám naopak problém si zpátky zvyknou na klasické kolečko. Jedním slovem vynikající nápad. Při rychlém projíždění nenahraditelný pomocník. To posouvaní do stran osobně nepoužívám.
Abych Vás nebalamutil jenom chválou, zde jsou nedostatky, nebo spíš jeden. To loupání laku na gumě bočních tlačítek a prostředního tlačítka mě vytáčí. Ty šipky jsou už pryč a jenom si říkám co s těch gum postupem času zbyde.
Teď k určení: Myslím si, že je to typická kancelářská myš, která není vhodná ani pro hry ani vzhledem k citlivosti na práci s grafikou. Ale jak už jsem uvedl na kancelářské práce, programování, surfování vynikající pomocník. Měl jsem možnost srovnání s bluetooth myší od Microsoftu a Nano je prostě Nano.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)