Vista- a její velikost na HDD
Vista- a její velikost na HDD
Cus all.
Začnu trošku od jinud:
Když jsem poprvé instloval WIN XP měli cca 2.5Gb to jsm postupným systémem "omyl" zredukoval na úžasných 1.5Gb místa na HDD - ať to bylo smazáním nepotřebných souborů, zbytečných záloh nebo DLL souborů vytvářících se v "windows/system32/dllcache"
No a jde mi o to, Jak podobné "věcičky" udělat na Vistě! Přeci jen aby ten systém měl 9Gb to je šílený! Určitě tam někde bude schovaná celá instalačka!! Nemám s tím zatím zkušenosti tak prosím zkušenější o radu JAK NA TO!
PS prosím jen k věci!!! žádné OT nebo řeči typu: proč, nestabilita, blbosti atd..!!! Kdo něco víte pište!
Začnu trošku od jinud:
Když jsem poprvé instloval WIN XP měli cca 2.5Gb to jsm postupným systémem "omyl" zredukoval na úžasných 1.5Gb místa na HDD - ať to bylo smazáním nepotřebných souborů, zbytečných záloh nebo DLL souborů vytvářících se v "windows/system32/dllcache"
No a jde mi o to, Jak podobné "věcičky" udělat na Vistě! Přeci jen aby ten systém měl 9Gb to je šílený! Určitě tam někde bude schovaná celá instalačka!! Nemám s tím zatím zkušenosti tak prosím zkušenější o radu JAK NA TO!
PS prosím jen k věci!!! žádné OT nebo řeči typu: proč, nestabilita, blbosti atd..!!! Kdo něco víte pište!
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál
2: Asus Z50X
koukám, že máš jen 80GB, se nedivím, že škudlíš každý volný GB, být tebou koupím si větší disk (při dnešních cenách je to skoro za hubičku) a nemusíš řešit nějaké promazávání...
mi třeba Vista zabírá 10GB a instalačka tam žádná není...
mi třeba Vista zabírá 10GB a instalačka tam žádná není...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
No já to psychicky nezvládl a raději jsem je smazal! Staré "dobré" WIN XP! HDD větší plánuju. Já jen jestli někdo nezná nějaký ten "fígl" na ty šmejdy visty!
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál
Camo píše:nechápu co Ti na těch vistách vadí, jestli těch zabraných 10GB při dnešních obřích hdd za hubičku....nechápu, chci Tě vidět za 5 let co budeš mít za systém
este stale bude na XPckach
to neries to su proste ludia co sa zasekli v roku 2001 na XPckach a nechapu ze vyvoj ide do predu a vsetko nove je zle skoda slov
-
- guru
to viete pre študenta znamena za hubičku disk za 500sk /ako pozeram na tu konfiguraciu čo ma / a to asi nebude 250GB 2,5" čo?
Inak vyvoj ide dopredu ale nemusi byť na silu, ak stačia XP dobre, visty maju svoje vyhody ako aj nevyhody a da sa to riešiť aj 3. cestov tj linux ale podľa tvojej 8600GT a 3D marku to nebude dobra cesta
Inak vyvoj ide dopredu ale nemusi byť na silu, ak stačia XP dobre, visty maju svoje vyhody ako aj nevyhody a da sa to riešiť aj 3. cestov tj linux ale podľa tvojej 8600GT a 3D marku to nebude dobra cesta
trojuholnik: To je dost cernobile videni... ono mit takovy nazor ze "cokoliv noveho = pokrok" tez neni dobry a nekdy na to clovek muze tvrde doplatit. Ja zastavam toho nazoru, ze pokud neco pracuje dobre a pro cloveka je to dostatecne, neni duvod si kupovat novejsi verze. Jedna internetova stranka se zabyva starsimi verzemi programu a jejich motto zni "Newer is not always better" a naprosto s nim souhlasim.
Koukněte sem:
http://mojevista.cz/nastaveni-velikosti ... eni-uspora
http://mojevista.cz/nastaveni-velikosti ... eni-uspora
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“