výměna klávesnice asus f3m series
výměna klávesnice asus f3m series
Potřebuju vyměnit klávesnici ASUSu F3M. Nechci ho zasílat do servisu, novou už mám doma. Nikde jsem ale nenašel návod na její výměnu. Obecně se u ASUSů uvádí dát pryč šrobky označené "K" a uvolnit "packy" u klávesnice, ale můj nb žádný šroubek označený "K" nemá. Máte někdo zkušenosti ? Díky moc
Okolo klavesnice su take vyrezi(Vybezky z klavesnic ,smerujuce pod okraje) ktore treba potlacit smerom do klavesnie a niecim si to podloz ked ich budes mat von vacsninu tak klavesnica vyskoci potom je to uz len odpojit vedenie a pripojit na novu klavesnicu to0 je jednoduche a Zacvaknes klavesnicu spat...Ziadne srouby si nevsimaj
polo píše:Okolo klavesnice su take vyrezi(Vybezky z klavesnic ,smerujuce pod okraje) ktore treba potlacit smerom do klavesnie a niecim si to podloz ked ich budes mat von vacsninu tak klavesnica vyskoci potom je to uz len odpojit vedenie a pripojit na novu klavesnicu to0 je jednoduche a Zacvaknes klavesnicu spat...Ziadne srouby si nevsimaj
jj, díky moc, jenom nechápu to podlož ... nějakej tip čím ?
thx
pořád nejde :(
zase zdravím bohužel, návod je k ničemu. Podařilo se mi úspěšně odstranit packy, ale klávesnice nevyskočila celá. Sice je horní část uvolněná, ale stále nejde vyjmout .. jako by jít tam držel právě nějaký šroub nevíte někdo co teď s tím ? díky za odpověď
-
- občas něco napíše