Zdravím. Potřeboval bych nutně pomoct s notebookem F3Sr. Dnes mi asi po 5 minutách hraní WoW odešel. Vypla se obrazovka, notebook se jakoby restartoval, ale už nenabíhá. Svítí jen indikační dioda s tím, že je notebook zapnutý, ale prostě se neobjeví ani logo ASUS jako obvykle, nezazní znělka ASUS a nejde ani vstoupit do BIOSu. Na obrazovce se nic nenapíše.
Po tvrdém restartu (na spodku ntb) mi nabootoval do OS ale hned zase spadl a teď už ani toto nepomáhá. Vždy na něm jen projedu CZ HW weby a chvíli hraju WoW a nic na něj asi už mesíc neinstaluju (poslední věc co si vzpomínám byl SW ke klávesnici Logitech asi před měsícem).
Pokud je zničený OS, tak je to v pohodě, protože jsem stejně chtěl reinstalovat. Pokud je zničený BIOS tak asi do servisu...
Pokud někdo máte podobnou zkušenost nebo vás něco napadá, tak prosím napište sem nebo na mail. Nutně ho na úterý potřebuji a ocením jakoukoliv snahu. Děkuji.
Odešel OS/BIOS?
To vyzera divne skor by som tipoval na HW problem(Kedze ti vtedy ani nenabehol BIOS), Kazdopadne skontroluj ci mas funkcne napajanie teda ci ti nahodou neodisla bateria ci adapter(nemuseli by mat spravne napatie a stabilitu), Ak ti ide teraz uz spustit tak samozrejme skus reinstalovat okna a pouzit najnovsie ovladace , BIOS a hotfixi na OS...
BIOS resetnes aj vybratim baterie z dosky(tej CMOS) , Po pritom samozrejme to maj vytiahnute zo el. siete aj vybratu napajaciu bateriu...
BIOS resetnes aj vybratim baterie z dosky(tej CMOS) , Po pritom samozrejme to maj vytiahnute zo el. siete aj vybratu napajaciu bateriu...