Toshiba A300-15J a jiné booky...poraďte pls
jestli si ti jde o hratelnost, tak nemusis mit grafiku na high a hra te bude bavit, tak to pak dej prednost kvalite a displeji, abys pak kvuli jedne hre (ktera ti i tak na r61 pojede) nebyl smutny z toho, ze si mohl mit neco lepsiho, s delsi vydrzi, pevnejsiho, na kterem se ti bude, narozdil od toshiby, i dobre kreslit. to quadro 140m je takovy rozumny kompromis mezi vykonem a spotrebou. ten book s ni je schopny dosahovat vydrze kolem 3hodin pri zaple wifine a brouzdani na netu, pricemz ta grafika utahne pomerne dost veci
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
tak taku odpoved som chcel pocut rozmyslal som medzi nb s HD3470 a HD2600. S HD2600 je o par tisic drahsia tak som myslel ze usetrim a kupim si napriklad PSP. O nejaky super graficky vykon mi nejde, len aby som na tom nieco zahral hoci aj na nizsich detailoch...tak diky za pomoc
teraz ma napadlo este....nezalezi ten vykon a moznost hrat nejake lepsie hry aj od toho v akej zostave graficka karta je?
teraz ma napadlo este....nezalezi ten vykon a moznost hrat nejake lepsie hry aj od toho v akej zostave graficka karta je?
ju tak sem našel zajimací notebook od asusu za tech 18 258,00 Kč bez DPH
zaujala mě jeho numerická klávesnice a pro me účely i dobrý výkon....je to asi novější model a tak co si o něm myslíte? topí míň než ostatní modely asusu? jaké je šasi? vydželo by přenášení 2x týdně a možná že i to ne
díkec za názory
[odkaz]
zaujala mě jeho numerická klávesnice a pro me účely i dobrý výkon....je to asi novější model a tak co si o něm myslíte? topí míň než ostatní modely asusu? jaké je šasi? vydželo by přenášení 2x týdně a možná že i to ne
díkec za názory
[odkaz]
Zpět na „Jaký vybrat notebook“