co na něj říkate a jakej je vas nazor? máte s timto bookem nejake zkusenosti? jake je sasi? jak moc topi? dal by se i obcas prenaset (pujdu na vejsku na cvut fakultu stavebni obor architektura nevim jak moc se tam book vyuzije ale prenasel bych ho asi tak 2x max 3x tejdne) a atd...
[odkaz]
tak s tímhle notesem mám jenom ty nejlepší zkušenosti ... nahradil můj strarý f3m... mnu to je jedno. Na přenášení bych ho ale moc nedoporučoval. tenhle nb má tuším přes 3kg, a to už se pěkně pronese, je spíš vážně jako náhrada za stolní komp. Není to přenosnej, ale přenositelnej počítač . Jestli chceš něco opravdu mobilního a netrváš na ASUSu, zkus něco od HP, třeba Compaq 6510b
Ahoj, příští týden bych si rád tenhle notebook koupil. Podělí se někdo o uživatelské zkušenosti? Zajímá mě především provozní teplota, hluk a svižnost Vist
polo píše:Teplota je pomenre nizka na pouzite HW hluk v zatazi dost vysoky ale aj v pokoji to nieje najtichsie... Sviznost Vist odpoveda pouzitemu HW...
Díky za info. Snad to nebude horší než můj současný M6A
ahoj budu pritelkyni porizovat tenhle asus, ale chtel bych se zeptat jestli by sem nekdo nehodil par fotek jak vypada v realu - klavesnice a celkovy pohled. diky moc.
d.lord píše:ahoj budu pritelkyni porizovat tenhle asus, ale chtel bych se zeptat jestli by sem nekdo nehodil par fotek jak vypada v realu - klavesnice a celkovy pohled. diky moc.
Pokud ti stačí fotky mobilem, rád nafotím co budeš chtít