ASUS F3KA-AP012
Tak vyčištěno, prachu tam teda moc nebylo, vysávali jsme jen větráček + místo pod ním + průduchy a teď, i když jede CPU na max, není to zdaleka tak hrozné jako předtím
Jinak jak jsem se díval na tu grafárnu a cpu, od nich vede jen kus kovu jako odvaděč tepla a jsou oba dva spojené, to nevím, jak by se to vyndávalo. Jednoduše asi ne
Jinak jak jsem se díval na tu grafárnu a cpu, od nich vede jen kus kovu jako odvaděč tepla a jsou oba dva spojené, to nevím, jak by se to vyndávalo. Jednoduše asi ne
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
Očividně se ti to už povedlo, ALE - dej bacha na výběr složky v Modderu, pokud nevybereš správnou, program proběhne jako by správně, ale ve skutečnosti nic neudělá. U správné složky (mám pocit, že je to složka nadřazená složce /bin/ s rozbalenými drivery) jde v průběhu ta úprava vidět.
S tím OpenGL se to tu už řešilo.
S tím OpenGL se to tu už řešilo.
ASUS F3Ka, Arch linux
s tema ovladacema, nemuzu si pomoct ale ty modnute ovladace mi pridou o nicem... nejedou pod tim pak hry pod opengl (napr CS, Q3...) a i vykon v tech novejsich je horsi nez kdyz mu vnutim ovladac pro desktopovy HD2600 Pro ... jen nevim jak je to s chlazenim, ale za pul roku pouzivani se zatim ani jeden problem nevyskytl
i tak mi ale nad nekteryma vecma zustava rozum stat, proc napr. mi jede v pohode cod4 na nakejch 80 fps ale starej warcraft se mi seka
jinak pouzivam catalysty 7.12 a ati tray tool, zkousel sem i novejsi verze ale vykonove mi prisla ta 7.12 jako nejlepsi
i tak mi ale nad nekteryma vecma zustava rozum stat, proc napr. mi jede v pohode cod4 na nakejch 80 fps ale starej warcraft se mi seka
jinak pouzivam catalysty 7.12 a ati tray tool, zkousel sem i novejsi verze ale vykonove mi prisla ta 7.12 jako nejlepsi
Ice Cube píše:U nejnovějších ovladačů 8.5 sem to zkoušel a nefunguje to... Tak nevim... Jinak bez modifikace to dělá přesně to,co napsal Centos...
no sak samozrejme ze xp ti tu kartu nezdetekujou, protoze ji neznaji a ovladac muzes vnutit "natvrdo" jakymukoli hardwaru, popisu tu teda celej postup
odinstaluju stavajici ovladace se vsim tim bordelelm jako catalyst control center apod.
1. stahnul sem catalysty ( jen driver - ne zadny ccc apod.)
2. dam instal (vytvori vam to na disku slozku, defaultne C:\ATI\SUPPORT a verze ovladace kam se rozbali ty soubory)
3. instalce probehne tak ze neni co naistalovat pac xp nenajdou kompatibilni hardware
4. vlezu do spravce zarizeni
5. vyberu graficke adaptery, dam aktualizovat ovladac
6. dam instalovat ze seznamu ci daneho umisteni
7. nevyhledavat, zvolim ovladac k instalaci
8. dam moznost z diskety, najdu si v te slozce C:\ATI\SUPPORT a verze ovladace slozku driver a pak xp inf ( v mem pripade cela cesta tedy je C:\ATI\SUPPORT\7-12_xp32_dd_55811\Driver\Driver\XP_INF) ten soubor s ovladacema
9. z nabidky vyberu ATI radeon HD 2600 Pro a odklikam to az do konce
-
- občas něco napíše