hp 8510p hdmi zvuk
-
- občas něco napíše
hp 8510p hdmi zvuk
Chtel bych poprosit o radu hlavne Ceco. Chtel jsem z notebooku prehrat nejake video pres hdmi do lcd televize s hdmi portem, ale pres televizi nejde zvuk, jen obraz. Poradi nekdo jak nastavit zvuk na 8510p.
-
- občas něco napíše
Ceco nastavil jsem to jak pises,restartoval, ale pak nesel zvuk ani s televize, ani z notebooku. Neni nutne jeste neco nastavit, pripadne povolit. stale ten zvuk s te televize nejde, jen obraz.
//Edit: Ceco jeste bych chtel dodat, ze ta televize ma hdmi 1.2.Jestli treba neni tady problem.
Edit Solitary: dodržuj základní pravidla fóra, používej funkci „upravit“ viz. DOPLNĚNÍ
PRAVIDLA, děkuji
//Edit: Ceco jeste bych chtel dodat, ze ta televize ma hdmi 1.2.Jestli treba neni tady problem.
Edit Solitary: dodržuj základní pravidla fóra, používej funkci „upravit“ viz. DOPLNĚNÍ

uz ste to rozchodili?
ja podla toho navodu napriklad nemam ani moznost nejake spdif nastavit. mam tam len soundmax hd audio, nic viac.
EDIT **//
dostal som z hp takuto odpoved:
zvuk se po HDMI prenasi od verze HDMI 1.3
Tento notebook je vsak podle specifikaci vybaven verzi HDMI 1.2, proto se zvuk prenaset nebude.
je to mozne?????
**//
PRAVIDLA, děkuji
ja podla toho navodu napriklad nemam ani moznost nejake spdif nastavit. mam tam len soundmax hd audio, nic viac.
EDIT **//
dostal som z hp takuto odpoved:
zvuk se po HDMI prenasi od verze HDMI 1.3
Tento notebook je vsak podle specifikaci vybaven verzi HDMI 1.2, proto se zvuk prenaset nebude.
je to mozne?????
**//

toto som im odpisal:
Už prvá verzia HDMI 1.0 umožňovala prenos zvuku v digitálnej podobe, a to v rozsahu od bežného dvojkanálového stereofónneho zvuku až po priestorový 8-kanálový, pri vzorkovaní 192 kHz/24 bit. Zlepšená verzia 1.1 podporuje aj vysokokvalitné DVD Audio, verzia 1.2 dokonca audiofilský formát SACD (Super Audio CD).
som zvedavy aka bude odpoved, ak nejaka bude...
Už prvá verzia HDMI 1.0 umožňovala prenos zvuku v digitálnej podobe, a to v rozsahu od bežného dvojkanálového stereofónneho zvuku až po priestorový 8-kanálový, pri vzorkovaní 192 kHz/24 bit. Zlepšená verzia 1.1 podporuje aj vysokokvalitné DVD Audio, verzia 1.2 dokonca audiofilský formát SACD (Super Audio CD).
som zvedavy aka bude odpoved, ak nejaka bude...
Též řeším tento problém. SPDIF mám v ovládacích panelech jen když nemám nainstalované ovladače zvukové karty (realtek). Jinak ho tam nevidím. Z předchozích postů jsem pochopil, že pro alespoň základní zvuk není potřeba řešit verzi HDMI.
Mám nejnovější ovladače zvukovky a grafiky, ve správci zařízení vše v pohodě. Napadá někoho další řešení?
Mám nejnovější ovladače zvukovky a grafiky, ve správci zařízení vše v pohodě. Napadá někoho další řešení?
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“