Wi-fi router
Wi-fi router
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co musí bezdrátový router umět, aby se dokázal připojit na bezdrátovou síť, která rozděluje adresy pomocí DHCP. Popřípadě nějaký doporučit. Já osobně si myslím, že by to měl zvládnout každý, ale člověk se raději zeptá, než něco koupí děkuji.
tak jsem nakonec koupil tenhle: http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 2B5AD.html po upgradu FW se mi podařilo to jako klient nastavit. Ještě bych se chtěl zeptat, jestli nějaký lepší router by nedokázal jak bezdrátově přijímat (client) tak zároveň i bezdrátově vysílat (server) tenhle vypadá, že to neumí, protože v nastaveném modu client (station) nic bezdrátově nevysílá.
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2
-
- občas něco napíše
asus - dobra volba...nicmene soui routery ktery umej tu dvojitou wifinu, ale bude to asi neco stat...
FSC Amilo Pi 2540 - CoreDuo,1.73MHz, 2GB RAM,250GB HDD,wifi,grafika ATi HD 2400@256MB; wista home (bohuzel)
HTC Hermes (Tytn) - Wifi,BT,IRDA,GSM,3G,touchscreen QVGA,2GB microSD,64MB RAM,128MB ROM,Windows Mobile 6.1,CPU Samsung 400Mhz
HTC Hermes (Tytn) - Wifi,BT,IRDA,GSM,3G,touchscreen QVGA,2GB microSD,64MB RAM,128MB ROM,Windows Mobile 6.1,CPU Samsung 400Mhz