Predator píše:Teď jsem provedl instalaci XP na zcela nový HDD pomocí třech médií, které jsem dostal s NTB. NTB se chová, jako by byl koupený s XP, žádná aktivace XP nebyla nutná, všechny aplikace se samy nainstalovali.
Zdarec. Můžeš mi popsat prosím, co jsi mačkal hned jako ze začátku? Jestli si to ještě pamatuješ? Protože v návodu je toto:
Step 1: V biosu nastavit aby byl 1st boot DVD (mám)
Step 2: Insert the bootable Rescue and Recovery disc from your Windows XP Conversion kit into the DVD drive. (Jsou 3 diky. Suplemental, Product Recovery a Rescrue and Recovery for Win XP (ten jsem tam dal) )
Step 3: uložit změny v biosu - F10
Step 4: jít pryč z biosu a restartovat PC
Step 5: When the Rescue and Recovery workspace opens, click Continue on the Res.and. rec. window and then click Full Restore (A to tam nikde není. Nemůžu absolutně za boha najít. Nalevo je jen: Recovery overview, Rescue Files a Restore your System. Na to třetí jsem klikl.)
Step 6: Click Continue ( dal jsem OK, bylo tam něco s flash a podobně)
Step 7: Click Restore. When Rescue and Recovery Window opens again, click Continue (mám tam tabulku s čevenýma kolečkama nahoře 1-6 a 3 možnosti : Restore Entire Hard drive, Restore only Windows Operating system and application from backup a Restore my Hard Drive to the original factory state)
Help. předtim jsem dal to první, ale ten návod co byl přiloženej pak absolutně neodpovídá tomu, co se tam dělo.
Kde může být chyba?
Pls - nevím jak na to...