jsem to asi špatně napsal, já na hry čas moc nemám. Nikdy bych si nekupoval notebook na hraní, ale určitě bych byl rád kdybych si mohl občas zapařit svoje Diablo II

. Vrazit 50 tisíc do notebooku nechci z důvodu toho, že si stejně nemohu být jist, že je to kvalita a za půl roku je na 30. Já vim, že to co jsem vybral neni žádná kvalita, ale prostě až zkončí záruka jdu do jiného (jako teď s ACERem).
ACER nechci, koukal jsem a musim uznat, že jsou výkoný a levný. Bohužel po těch zkušenostech opravdu už více ne.
Jinak ještě k Lenovo, když tu vidim debatu. Kámoš měl od nich noťas za 45, tak strašný plast jsem ještě neviděl, po měsíci nošení v brašně byl celý poškrábaný. Dokonce mu i po čase prasknul pant na display. Pak mu přestal fungovat větráček a nakonec celá základní deska přestala fachat. Po 3 reklamacích dostal zpátky prachy a koupil si jinou značku. Lenovo už taky není taková kvalita a je zbytečně předražený.
Jsem slyšel názor odborníka přes hardware a ten řikal "na trhu jsou dva druhy notebooků, první levný a poruchový a druhý drahý a nemohu říct, že bezproblémový"