Muzete prihodit jakeho klienta a kde mate mail + zkusenosti
Mail a klient
-
Damianus
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
Mail a klient
Pouzivate pro cteni klienta nebo chodite na web.
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
a z jakýho serveru to máte nejčastěji natahaný do outlooku. BTW: Ve vistách je windows mail, který (sám o sobě) tvrdí, že je lepší než oulook. Bohužel já (taková lama nebeská) když jsem si chtěl stáhnout maily ze seznamu, tak se mi sic stáhli ale odesílat poštu prostě nešlo. Když jsem účet vymazal, pošta tam zůstala a když ji vymažu tam, tak se vymaže i na seznamu, což nechci, páč tam mám třeba i něco důležitýho. Proč to kua nemůže bejt nějak jednodušší. Už aby přišla ta doba, kdy počítači řekneme: "vypracuj referát" a počítač to vypracuje. Jak to řekl Steve Ballmer na přednášce na VŠE.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
-
Damianus
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
pokud s tim budes chtit pomoc tak klidne neni to nic tezkehomobilcarl píše:a z jakýho serveru to máte nejčastěji natahaný do outlooku. BTW: Ve vistách je windows mail, který (sám o sobě) tvrdí, že je lepší než oulook. Bohužel já (taková lama nebeská) když jsem si chtěl stáhnout maily ze seznamu, tak se mi sic stáhli ale odesílat poštu prostě nešlo. Když jsem účet vymazal, pošta tam zůstala a když ji vymažu tam, tak se vymaže i na seznamu, což nechci, páč tam mám třeba i něco důležitýho. Proč to kua nemůže bejt nějak jednodušší. Už aby přišla ta doba, kdy počítači řekneme: "vypracuj referát" a počítač to vypracuje. Jak to řekl Steve Ballmer na přednášce na VŠE.
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
no to bych rád, ale ty seš věčně online, ale fyzicky offline..
dneska na to ale se*u, učil jsem se matiku a skoro neumím psát. Ale matematicky by to šlo. Nechť je pošta ze servru převedena do mS outlook, platí-li, že máte na serveru mailovou schránku. Necht zmáčkneme tlačítko přesunout, pošta se převede, pokud existují příslušné obě strany.
ex: HP Compaq 6715s
Webovy jsou pomaly, necentralizovany a celkove se blbe pouzivaji. Jinak vyhodou je samozrejme pouzivani IMAP, coz nekteri neschopni provozovatele, jako Seznam (ktery bohuzel pouzivam) jeste nepodporuji. Skolni mail mam samozrejme pres IMAP, cili tam je to OK a muzu pristupovat k mailum ulozenym na skolnim serveru.
Jinak mam 3 maily - skolni, soukromy a verejny. Prvni 2 pres IMAP a posledni prosty POP (seznam). Klienta mam Thunderbird.
Jinak mam 3 maily - skolni, soukromy a verejny. Prvni 2 pres IMAP a posledni prosty POP (seznam). Klienta mam Thunderbird.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
-
lukee
v praci Outlook a Lotus Notes, sukromne maily cez web (aby som k tomu mal pristup kdekolvek prave som).
Windows Mail je nahrada za Outlook Express. Express verzia toho vie vyrazne menej ako verzia Outlooku v MS Office http://office.microsoft.com/en-us/outlo ... 033.aspx#4 treba to rozlisovat.
mobilcarl píše:BTW: Ve vistách je windows mail, který (sám o sobě) tvrdí, že je lepší než oulook.
Windows Mail je nahrada za Outlook Express. Express verzia toho vie vyrazne menej ako verzia Outlooku v MS Office http://office.microsoft.com/en-us/outlo ... 033.aspx#4 treba to rozlisovat.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“