Acer 6920g vs. Toshiba Satellite Pro A300-15V
Acer 6920g vs. Toshiba Satellite Pro A300-15V
Ktery z techto dvou?? Mel by to byt stroj pro praci, filmy, i ty hry.... no rekneme studentsky ntb. Jsem ochoten nosti denne v batohu i ty 3kg.
-
- píše často
-
- píše často
přesně tak. Pro toshibu mluví hlavně verze PRO, která má vystužené šasi. Čili je to lepší notebook. Notebook se totiž rovná přenosnému pracovnímu a multimediálnímu stroji. Ne herní břečce, která bude na stole. Na to je určeno buď stolní PC, či herní konzole. Jediné co bych označil za herní notebook je Toshiba X200-151.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
Sony nr31z
tak obejvil sem dalsi kousek.... ktery rek bych ze rpevysuje predchozi dva. Muzete mi trosku zkazit iluze.... nejak ho proste prodrbejte.... osobne si myslim že sony je vcelku kvalitni znacka, a ze by vse mohlo slapat...
taky sem slevil z puvodnich pozadavku 2Ghz procak na 1,83, velky rozdil tam ale enbude ne?? prosim teda o nejaak fakta a nazory na tenhle strojek;) dzenkuejm bardzo
taky sem slevil z puvodnich pozadavku 2Ghz procak na 1,83, velky rozdil tam ale enbude ne?? prosim teda o nejaak fakta a nazory na tenhle strojek;) dzenkuejm bardzo
:D http://www.elviapro.cz/default.aspx?ser ... ShopItem=1
sry kluci.... Sony vaio nr31z
sry kluci.... Sony vaio nr31z
No... ve výkonu to bude od tý Toshiba PRO A300-15V docela skok dolu. Ta grafika je docela horší než HD3650 a ten procesor tomu taky zrovna nepřidá. Já bych si radši připlatil ty 4000,- za http://pctip.cz/?Mode=Sti&StiId=38879 . To je mimochodem můj vysněný NB a MUSIM si na něj do konce srpna vydělat
Thorus zajímalo by mě jak dlouho ta tvoje Toshiba vydrží na baterii, podle výkonu tipuju max. 2hodiny
Jiank v tomhle duelu bych si také vybral Toshibu.
Jestli mohu poradit, vykašli se na výkon a dej raději přednost větší kvalitě, hry tě časem omrzí a mohlo by ti být této koupě líto. Zkus se podvíat po nějakým Lenovu R61 nebo HP.
Jiank v tomhle duelu bych si také vybral Toshibu.
Jestli mohu poradit, vykašli se na výkon a dej raději přednost větší kvalitě, hry tě časem omrzí a mohlo by ti být této koupě líto. Zkus se podvíat po nějakým Lenovu R61 nebo HP.
Thorus píše:To je mimochodem můj vysněný NB a MUSIM si na něj do konce srpna vydělat
xdavex: jak ti může odpovědět, když na ní teprve šetří??? navíc, vydrž baterie také záleží na tom jak velkou má kapacitu...xdavex píše:Thorus zajímalo by mě jak dlouho ta tvoje Toshiba vydrží na baterii, podle výkonu tipuju max. 2hodiny
sadel: design, by mělo být právě to poslední při výběru notebooku, pokud však nejsi holka...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Zpět na „Jaký vybrat notebook“