Baterie - Lenovo

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
Wiridian

Baterie - Lenovo

Příspěvekod Wiridian » 10 čer 2008 14:12

Ahojte, hledam nekoho, kdo ma doma notasek Lenovo N100 series a byl by mi schopny poradit ohledne baterky. Momentalne pouzivam 6ti clankovou, vlastne uz ne, protoze uz se ji moc nechce fungovat a tak bych ji chtela nahradit za 9ti clankovou. Na ruznych internetovych obchodech jsou sice obe baterky uvadene jako baterie pro notebooky N100 series, nicmene 9ti clankova je trochu delsi a sirsi. Cili muj dotaz je na ty, kteri by mi byli schopni rict, jestli tu 6ti clankovou muzu nahradit tou 9ti clankovou i kdyz je v popisku uvadene ze je o neco sirsi (muze to byt tim, ze ma jiny konec, presahujici telo notebooku, nebo nemusi, proto by se hodila osobni zkusenost). Fajn, doufam, ze to je formulovane srozumitelne a moc diky za nejakou radu 8)

Puppy
guru

Příspěvekod Puppy » 10 čer 2008 14:14

Vetsina velkokapacitnich baterii precuhuje vzadu z notebooku. Jinak to udelat zatim nelze.

Wiridian

Příspěvekod Wiridian » 10 čer 2008 14:17

To, ze bude precuhovat mi nevadi, spis mam trochu obavy z te sirky a nedokazu z obrazku tech baterii odhadnout, jestli to dela jen zakonceni, ktere precuhuje mimo notebook, nebo je ta baterie cela sirsi nez ta, kterou pouzivam, pak by mi byla asi na * eh... ale diky :-)

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 10 čer 2008 18:01

Kdyby byla sirsi, tak by asi nepasovala do N100 a cili by to nebyla baterie pro N100 series (tzn. 15,4") :roll: a cokoliv koupene pres internet muzes ve 14denni lhute vratit bez udani duvodu... to pro pripad, ze bysis objednal treba spatnou baterii. A jeste snazsi je zavolat/napsat email danemu obchodu a dohodnout se s prodejcem, jestli dana baterie je kompatibilni... sakra, trosku samostatnosti!

Wiridian

Příspěvekod Wiridian » 10 čer 2008 19:05

Mno, to by museli odpovidat na emaily nebo zvedat telefony na informacich... sr, blba nejsem, jen jsem chtela poradit od nekoho, kdo tu baterii ma ve starsi N100, jestli mu tam sedi, abych mela jistotu, nic vic. :wink:

Jakoob
guru

Příspěvekod Jakoob » 18 čer 2008 11:58

2 Solitary : jj musim se zastat Wiridian ma pravdu. Ve vetsine obchodu jsou ted strasne ochotny a hlavne tomu dost rozumej....

Napr. Shanel sem APcko s bridgem a nemohl sem nikde na 100% najit jestli ho jeden typ Linksysu ma. Navstvil sem tedy specialku na wifi a tam mi ho prodali s tim ze funkce brigde tam samo je. No a doma bylo po hodine hledani v nastaveni jasno..... :evil:
Z61m -> T500 -> X220 -> MBPro 13 -> XPS 15 -> MBPro 13

Zpět na „Hardware“