mobilcarl píše:no, tak ještě aby ti napsali, že se na ně intel vykakal a že prodávaj špatný notebooky.
Proc spatny notebooky..? Ty ho mas uz rok doma na to aby jsi to vyzkousel..? Rekni podle ceho soudis ze jsou spatny, jsou postaveny z tech nejlepsi komponetu, Intel procak, Seagate HDD, Kingston ramky, nVidia grafika. To ze mas v Asusu noname ramky ti nevadi..? Nebo ta super "spolehlivost" Aceru. Compal dela sasi treba i pro Asuse. Mozna mi FL90 vyhovuje proto, ze ho mam doma, kdybych mel doma treba to HPcko, tak bych ho vychvaloval. Ale na tom VBI prece jenom neco je, na FL90 urcite a to ze mam mekky sasi, me po roce stalyho prenaseni vubec nevadi. Netvrdim ze vsechny nb od VBI jsou skveli (coz nejsou), ale nektery prece jenom jo. A celej program VBI je podle me dost dobrej napad, nemyslis..? Levny a vykony notebooky. Nikdo nikoho nenuti at si to kupuje, kdyz to nechces tak to nekupuj, ale nemusis to tak ocernovat
Ja sem si kupoval FL90 pro AutoCAD a SolidEdge do skoly, proto mam taky 4 GB ramky aby mi to stihalo ve 3D, je pravda ze ta grafika neni zrovna nejlepsi pro kresleni, ale je lepsi nez integrovana. Tenhle notas me stal 33k, rekni mi kde za takovou cenu sezenes notas s timhle vykonem..? ( Teda kde se dal sehnat v tom srpnu minulyho roku..? )
Kupoval sem ho v srpnu 07, a taham ho kazdej den do skoly. A za celou dobu ani jeden problem. Design je sice 3 roky pozadu, ale na design sem si koupil placatej telefon, PSP a boty Lacoste
Zatim mi plne dostacuje, jediny co mi vadi je 15,4" monitor, doma si kreslim na 24" a to je neco jinyho, ale co se da delat kdyz to potrebuju prenaset