GX700PX Crash!
GX700PX Crash!
Ahoj, dneska mi došel tento notebook : MSI GX700PX 097CZ (tak nějak)
No, tak sem podle rad vypnul AHCI mod v biosu, a nainstaloval XPčka a vsechny ovladace z internetu, celej den to jelo supr,ale pak mi to zničehonic hodilo chybu, takovou tu modrou smrt, "Instrukce na paměti odkazovala , blabla", znáte to, a restartovalo se to. Poté se nenajel windows ale jen černá obrazovka a nic se neděje. Takže ted mi notebook leží na stole, jede, vypnout nejde, a nic se neděje, nevím co s tím mám dělat. vyndal sem baterku a vypl to z elektriky, nevíte někdo čím to? nebo co mám aspon udělat? jak to vypnou/spravit? díky moc za každou radu.
No, tak sem podle rad vypnul AHCI mod v biosu, a nainstaloval XPčka a vsechny ovladace z internetu, celej den to jelo supr,ale pak mi to zničehonic hodilo chybu, takovou tu modrou smrt, "Instrukce na paměti odkazovala , blabla", znáte to, a restartovalo se to. Poté se nenajel windows ale jen černá obrazovka a nic se neděje. Takže ted mi notebook leží na stole, jede, vypnout nejde, a nic se neděje, nevím co s tím mám dělat. vyndal sem baterku a vypl to z elektriky, nevíte někdo čím to? nebo co mám aspon udělat? jak to vypnou/spravit? díky moc za každou radu.
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Onne: tos mu fakt pomohl.
Pokud nenabehne nic,je to jasny pripad na reklamaci - naklusej (cim drive, tim lepe).
Ja sam mam na stejnem ntb (koupen z czechcomputeru) take obcasne zaseky (hned druhy den po instalaci WinXP Prof SP2 no update 2x modra smrt, pak jeste obcas... ale se snizujcici se frekvenci) a MemTest nic nenasel (takze RAMky asi v poradku).
Rozhodl jsem se pockat (uz mam zaplneno 222gb a tak se mne nechce reklamovat nejasnost... snad az to padne i pod ubuntu.
Pokud nenabehne nic,je to jasny pripad na reklamaci - naklusej (cim drive, tim lepe).
Ja sam mam na stejnem ntb (koupen z czechcomputeru) take obcasne zaseky (hned druhy den po instalaci WinXP Prof SP2 no update 2x modra smrt, pak jeste obcas... ale se snizujcici se frekvenci) a MemTest nic nenasel (takze RAMky asi v poradku).
Rozhodl jsem se pockat (uz mam zaplneno 222gb a tak se mne nechce reklamovat nejasnost... snad az to padne i pod ubuntu.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
lidi nevim ale vetsinou tohle dela stary bios i to zamrznuti a cernou obrazovku s kterou nejde pohnout. Staci vyndat bios baterku z MB chvilku pockat dat vse zpet a notas nabehne a pak nejlepe udelat bios update
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
crash GX700PX-097cz
Tak to je zajímavý, já ho mám taky tenhle notas od 23.6. 2008 a zadna modra smrt....nainstaloval sem XPéčka s vypnutym AHCI a jede to dobře s přiloženými ovladači....flashovat bios nebylo potřeba, verze kterou mám (původní) je v2.61...normalne XP SP2 Professional..