Vyplati se koupit ntb z USA?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Magalhao

Vyplati se koupit ntb z USA?

Příspěvekod Magalhao » 11 čer 2008 14:21

Ahoj, v září nastoupím na VŠ a chci si koupit nějaký ten notebook v cenové kategorii 20k - 25k. Moc tomu nerozumím. Moje požadavky jsou, aby byl hlavně přenosný, takže žádný laciný plasty, ale na váze mi skoro nezáleží. Budu ho používat převážně na psaní ve wordu, prohlížení internetu, mp3, filmy, ICQ, atp. Ale rád bych na něm rozběhnul i nějaký hry typu WoW, HoMM5 a taky Starcraft 2 (hned jak vyjde). Obrazovku bych chtěl nejspíš 15,4 a výkonnost, čím větší, tím lepší. Potom, co jsem si přečetl část Vaší diskuse mám 2 kandidáty

1) Dell Vostro 1510
2) Lenovo TP R61

Ale o tom bych sem nepsal, páč tohle už se tady řešilo hodněkrát.

Chci se hlavně zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s koupí ntb z USA. Obecně to tam mají myslím levnější a v poslední době navíc dolar značně oslabil. Vím, že se platí nějaký poštovný, ale kdyby jsme si s kamarádama takle objednali 3-4 ntb, tak by se to v tom snad ztratilo, dál nevím, jak je to se zárukou a případná další úskalí. Z Ameriky jsem nikdy nic nekupoval, tak by mi pomohli i odkazy na nějaký kvalitní prodejní servery.

A poslední věc: Vyplatí se s koupí počkat dejme tomu do poloviny srpna nebo se cena nijak výrazně nezmění?

Děkuju.

Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ghost » 11 čer 2008 14:51

aj kupovanie ntb z USA sa tu uz riesilo hodnekrat. tipujem, ze prvy moderator co pojde okolo ti to zamkne ;-)
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

Magalhao

Příspěvekod Magalhao » 11 čer 2008 15:14

A sakra, tak to sorry. A muzu se zeptat, kde nebo kdy se to resilo? Ja si cetl asi 10 stranek zpatky a nevsimnul jsm si toho :(

Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ghost » 11 čer 2008 15:37

Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

Zpět na „Jaký vybrat notebook“