![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
no ja mi to nejdriv naslo taky tu ruskou...ale kdyz jsem dal worldwide search, naslo to i ten odkaz, co jsem tu hodil.
klavesnice s azbukou, no LOL
Jestli je to z repráčků, tak zkus spustit Ovládání hlastitosti (většinou dvojklikem na ikonu reproduktoru v trayi) a ztlum Zvukový disk CD. Mechanika totiž bývá spojená se zvukovkou nestíněným kablíkem, kam se indukuje rušení z ostatních komponent.refr0 píše:no tak nic repraciky ma moc nestvu skor ked je ticho len pocujem take jemne chrcanie ako keby hdd tak chrcal jemne.. je to fakt tiche len ked je ticho v miestnosti tak je to pocut.ale asi to je to piskanie co tu vela ludi riesilo co..
Mukl píše:Tak mi tam zase skočila modrá obrazovka s chybou (KERNEL_DATA_INPUT_ERROR) a k tomu hláška, že počítač bude restartován, aby se ochránil systém, se mi zdá, že když ho nějakou doby nevypnu, nebo alespoň nerestartuju, tak to tam skočí...
Lockhard píše:Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak moc je výrazné to špatné slícování plastů (u R61 14,1'') u pravé opěrky ruky. Opravdu se dá vyřešit pouze nějakým podlepením papírku? Nedá se to vyřešit i nějak elegantněji? Například nějakým dotažením šroubku (i když to zní až moc jednoduše) či tak nějak?
Lockhard píše:Jsou všechny USB porty opravdu vertikální? Dá se k nim bez problémů připojit i nějaká tlustší periférie/MP3 přehrávač, respektive jak velká je "mezera" mezi deskou stolu a dolním okrajem USB portu.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů