Připojuji 3D marky jine konfigurace jen tak pro porovnání:
Compal HGL30 14.1
Intel® Core™ Solo T1400 1.83GHz
Kingston 1,5 GB 667MHz
SEAGATE Momentus 80GB, 7200ot
Všechny jsou v rozlišení 1280*800 - holt nemel sem plné verze
3D Mark 01 - 17 136
3D Mark 03 - 7 367
3D Mark 05 - 3 180
3D Mark 06 - 1 799
Jinak mam ho už dva týdny takže moje zkušenost:
1) Ty reproduktory jsou fakt příšerné
2) Hlučnost: Ty větráky jsou opruz, neběží v kuse ale spouští se každých par sekund a přeslechnout rozhodně nejdou.
(Ve spojeni se špatnými reproduktory radši na filmy koukejte s externími repro nebo sluchatky) Na druhou stranu ve spojení NHC 2.0 a programem na správu grafické karty by se dal vykon nb snižít na uroven kdy by se nespínaly vubec - ale to ma využítí max když jste nekde na učebně.
3) Pevný disk - když je nb položený na stole tak rezonuje deska stolu - možná je 7200 otáček moc nebo by to chtelo zlepšit uložení.
4)USB porty - je jich malo a taky mohli byt dva klidne vzadu a ne před mechanikou kde se pletou
5)bluetoth - no tak ten se mi rozchodit nepodarilo - ovladače od vbi nejdou no a na netu sem este nepatral
5) Mezi Fn klávesami mi celkem chybí nejaka na vypnutí LCD.
Jinak abych ten NB jen nešpinil, tak musím uznat ze hry na nem šlapou pekne. Na LCD je radost se koukat. Čtečka otisku prstu - hoodne dobra vychytavka do práce. NB je lehoučký a s ohledem na jeho výkon ma super rozměry. Ve spojení s jeho cenou je to asi v současné době jeden z nejlepších do 30tis.
Jinak jestli si ho budete nekde nechavat sestavovat porovnejte si ceny RAM a HDD nekde na Eshopech - tyhle dve veci si tam dovede dat snad každej - muže vam to snižit cenu NB klidne o 1500,-- nebo i víc zaleží na sestave. Pro ty kdo se v tom neorientují ceny ram pametí ted po zime šly znatelne dolů a budou este chvíli padat, na což firmy které tyhle mašinky sestavují občas rádi zapomínají.