dowwngrade
dowwngrade
jak na downgrade z Vist home premium ,co vim jde to jen z ultimate a bussines... nenasel se mnic k tomuto...diky
Můžu se (jen ze zajímavosti) zeptat, proč je to zbytečnost?
Já sám mám Vista a líbí se mi. Ale přeci jen to chce trošku silnější stroj. Při koupi NTB bych byl radši, kdybych tam měl XP. Postupem času od tohoto názoru ale asi ustupuju. Za pár let bude na většině PC Vista (můj názor) a zase vyjde něco nového, na co bude spousta lidí nadávat.
Já sám mám Vista a líbí se mi. Ale přeci jen to chce trošku silnější stroj. Při koupi NTB bych byl radši, kdybych tam měl XP. Postupem času od tohoto názoru ale asi ustupuju. Za pár let bude na většině PC Vista (můj názor) a zase vyjde něco nového, na co bude spousta lidí nadávat.
jediný co je třeba jsou 2gb ram. jedinej rozdíl pak je v tom, že to pomalejc nabíhá a pomalejc se to vypíná. na cpu v podstatě nezáleží. na nějakej Celeron to samozřejmě neni ale počínaje od 1,9ghz bez problémů.
nevim jakou výhodu maj XP oproti Vistám. Obráceně vím o jedné - stabilita která je s XP neporovnatelná.
nevim jakou výhodu maj XP oproti Vistám. Obráceně vím o jedné - stabilita která je s XP neporovnatelná.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“