FL90 v2
bongo007 píše:tak to musím súhlasiť, teplota mojho harddisku sa v týchto teplých mesiacoch pri bežnej práci šplhá ku 40°C a celkovo sa vetrák zapína častejšie než napr. v zime..
V tomhle vidím minimální rozdíl...jsem teď náhodou v Taipei a je tu hooodně horko. Hraju Bioshock a v porovnání s ČR na začátku roku(Únor) je teplotní rozdíl na grafice nějaký 3-4 stupně - a přičítám to spíše zanesenýmu větráku. Bohužel nemám možnost ho vyčistit.
Pár postřehů z užívání:
- Po těch několika měsících intenzivní zátěže se celkem slušně ošoupal mezerník v místě, kde na něj klepu. Některá písmenka taky jeví známky ošoupání. Na druhou stranu se klávesnice téměř vůbec neprohýbá. Na pochybné
- Co se týče výkonu, tak jsem maximálně spokojen - Hrál jsem již zaklínače(střední detaily, natitvní rozlišení - 25fps), Bioshock(o něco lepší na střední detaily 30FPS), S:T:A:L:K:E:R ten už je horší(Do 20FPS na střední) a moc jsem mu nepřišel na chuť Bohužel jsem neměl možnost zapařit žádnou sportovní hru, ale věřím, že nějaký novější NFS na tom půjdou v pohodě.
- Pevnost šasí je chudá, mám možnost porovnat s mnoha dalšími stroji co se tu potulujou a musím říct, že prohýbání je větší. Hlavně kolem power tlačítka a v pravo dole kolem čtečky otisků prstů. Na pravou ruku to docela topí a když hrajete několik hodin, tak vás to i začne trochu štvát. Možná v zimě je to prima ale tady v těch vedrech to jen otravuje. Klouby na druhou stranu musím pochválit....drží bez problémů a to nastavuju LCD hodně.
- Kamera je ucházející...ale mám odezvu, že barvy moc neodpovídají(asi to jen neumím nastavit:-), A co se týká mikrofonu, tak to je bída z nouzí. Na občasnej hovor je to OK, ale často musím opakovat věty a pokud je šum z okolí, tak je to peklo.
- Baterka po vyladění RM CPU vydrží při čtení komiksu a poslouchání hudby kolem 2 hodin.
Toť tak vše na co si vzpomenu. Celkově jsem za ty peníze spokojenej.
chyba vypalování
to bongo007: zkus nějakou starší verzi NERA, nebo sniž rychlost vypalování.
Mám také zkušenost s asi 5 pokaženými DVD. A vypadalo to jako, že nestíhá zapisovat...
Mám také zkušenost s asi 5 pokaženými DVD. A vypadalo to jako, že nestíhá zapisovat...
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)
Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+
Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI
mám Nero 7 Premium a zatím bez problému, ale stejně raději vypaluji menší rychlostí než je maximum. A DVDčka používám zn. Verbatim.
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)
me to zatim pokazilo jedno DVD. vypaluju temer kazdy DVDcko na max a CDcka na min. to DVDcko ale trva stejne strasnou dobu. ale aspon vypaluje...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
tak borci dnes mi prisiel Zero notebook Mobile Pro 90 stavany na sasi compal fl90 a na moje VELKE prekvapenie
mi zadara hodili robson modul, ktory som si neobjednal, a tak isto aj namiesto displeya ktory som cakal (WXGA 1280*800 mi dali WXGA+ s rozlisenim 1440*900) takze maximalna spokojnost
dokonca este aj zadara brasnu+prislusenstvo intel (myska, predlzovacie kable etc.) waaw
edit: skusal som zatial len pro street, fps mam v pohode okolo 30 len neako mi to ide lagovane,, ako by nieco procesorom alebo neco take.. zadne poklesy vo fps len to proste laguje, neviete cim to moze byt:?:D
edit2: inak ake ovladace pouzivate? ja mam momentalne forceware 174.74 v xp
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
edit: skusal som zatial len pro street, fps mam v pohode okolo 30 len neako mi to ide lagovane,, ako by nieco procesorom alebo neco take.. zadne poklesy vo fps len to proste laguje, neviete cim to moze byt:?:D
MirQoo píše:tak borci dnes mi prisiel Zero notebook Mobile Pro 90 stavany na sasi compal fl90 a na moje VELKE prekvapeniemi zadara hodili robson modul, ktory som si neobjednal, a tak isto aj namiesto displeya ktory som cakal (WXGA 1280*800 mi dali WXGA+ s rozlisenim 1440*900) takze maximalna spokojnost
dokonca este aj zadara brasnu+prislusenstvo intel (myska, predlzovacie kable etc.) waaw
pocuj odkial si objednaval? ze ti to dali aj stym prislusenstvom? za link vdaka
mrsairus píše:MirQoo píše:tak borci dnes mi prisiel Zero notebook Mobile Pro 90 stavany na sasi compal fl90 a na moje VELKE prekvapeniemi zadara hodili robson modul, ktory som si neobjednal, a tak isto aj namiesto displeya ktory som cakal (WXGA 1280*800 mi dali WXGA+ s rozlisenim 1440*900) takze maximalna spokojnost
pocuj odkial si objednaval? ze ti to dali aj stym prislusenstvom? za link vdaka
www.zero.sk za jeden den od zaplatenia mi to doslo domov kurierom
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)