ano tie obrazovky su odlisne, nativne 1440x900 uplne staci, 1680x1050 sa dava na vacsie displaye ako 15,4" to by si mal moc malé fonty.
Moj diplay neni vyslovene zly ale v porovnani s ostatnymi laptopmi co som videl ma take blbe pozorovacie uhly horizontalne, hlavne ked pozeram film a presadnem si napriklad o kusok doprava tak uz nevidim postavy (v tom filme) ale iba akesi siluety..preto Ti vravim radsej si obzri co kupujes, niekto chytil "dobry kus" a ziadny problem s displayom nema, no ja zrovna nie. Ono v čase ked sa pustili fl90v2 do predaja bol nedostatok tyhto 1440x900 displayov a mozno preto vyrobca daval taketo šunty. Teraz moze byt situacia uplne ina, pytaj sa ludi co kupovali fl90pm2 nedávno.
A či by som odporucil nieco lepsie? To ti neviem odpovedat, teraz je vela laptopov s dobrymi grafikami, čítaj fora, ale vyhodou VBI je práve ta konfigurovatelnost, ale ved to vieš. CPU,HDD a RAM ake chces a podla financii..
disk co tam maju jedine Seagate mometus, ten je 7200 otackovy, teda pokial chces aspon 200GB.. ja sam mam 120 GB a je mi to malo, preto idem dokupovat externy 750GB
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
)