Sony NR31Z/S vs TOSHIBA A300-15J vs HP Pavilion dv6825ec
Sony NR31Z/S vs TOSHIBA A300-15J vs HP Pavilion dv6825ec
Dobry den, rozhoduji se mezi temito notebooky. Muzete uvest nejake vyhody/nevyhody popripade vase zkusenosti. Notebook bude slouzit pro praci, hrani her, sledovani videa a bude casto prenasen. Dekuji za vase odpovedi.
Sony Vaio NR31Z/S
HP Pavilion dv6825ec
TOSHIBA Sat A300-15J
Sony Vaio NR31Z/S
HP Pavilion dv6825ec
TOSHIBA Sat A300-15J
No zajimalo by me jak je to s kvalitou provedeni. Videl sem treba toshibu A210 a displej byl oproti hp/sony znacne horsi (pozorvaci uhly atd.). Taky vim ze kamos co mel toshibu A210 mel velky zdroj. Co se tyce HP nevim jak moc je postradatelny zamek víka. A v neposledni rade jak je to se zarukou a servisem u toshiby?
Re: Sony NR31Z/S vs TOSHIBA A300-15J vs HP Pavilion dv6825ec
Vis1on píše:Dobry den, rozhoduji se mezi temito notebooky. Muzete uvest nejake vyhody/nevyhody popripade vase zkusenosti. Notebook bude slouzit pro praci, hrani her, sledovani videa a bude casto prenasen. Dekuji za vase odpovedi.
Sony Vaio NR31Z/S
HP Pavilion dv6825ec
TOSHIBA Sat A300-15J
jj taky by mě to zajímalo ..... mě osobně se líbí toshiba jen me zajímá co na to rikaj odbornící....jn sem laik
žádné war tady nepatří...
asi tomu tam hoši hodně rozumí... ti se spíš zajímají o to jak správně ukrást software...
vlastně, tam se hraje na hodně GHz, GB, MB atd., že? se divím, že nedoporučujou VBI, MSI a Ešusy...
jinak k výběru... vybral bych si asi to Vaio, protože je mi tak z nich nejsympatičtější, Toshibu bych nebral protože je to moc lesklé na můj vkus a bylo by to hned zasviněné a Pavilión mi nepřirostl k srdci vůbec...
asi tomu tam hoši hodně rozumí... ti se spíš zajímají o to jak správně ukrást software...
vlastně, tam se hraje na hodně GHz, GB, MB atd., že? se divím, že nedoporučujou VBI, MSI a Ešusy...
jinak k výběru... vybral bych si asi to Vaio, protože je mi tak z nich nejsympatičtější, Toshibu bych nebral protože je to moc lesklé na můj vkus a bylo by to hned zasviněné a Pavilión mi nepřirostl k srdci vůbec...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
mivlak: myslím že tam ještě doporučovali Toustovače právě proto jsem možná byl trochu zmátlý
>> Jinak Toshiba se upatlá a není nic extra.. Paviliony mají servis v Polsku a kvalitou také neoplývají.. Jednoznačně jsem pro ten SONY Sympatický vzhled a i fajn výkon a servis taky není špatný
>> Jinak Toshiba se upatlá a není nic extra.. Paviliony mají servis v Polsku a kvalitou také neoplývají.. Jednoznačně jsem pro ten SONY Sympatický vzhled a i fajn výkon a servis taky není špatný
ThinkPad T420
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“