TOSHIBA Satellite P300 na VS a zabavu
TOSHIBA Satellite P300 na VS a zabavu
Dobry den,stravil som tu na tomto serveri vela casu a precital som vela nazorov.
Kedze sa blizi VS a idem byvat inde tak by som si chcel kupit notas, ktory by mal sluzit na jednoduche office veci(word,excel,pp) ale sem tam aj na pozeranie filmov a hranie pc hier-aj tych novsich.
Tak postupne som si spravil obraz toho co by som chcel a prechadzal som znackami acer,hp a skoncil som u toshiby. Tento typ zato,lebo velkost mi nevadi a praveze mi vyhovuje 17" display.
Hardwarevo je vybaveny myslim dobre. takze som viac menej rozhodnuty.
Ja vsak viem ze je tu mnozstvo ludi,kt si naozaj dobre vyznaju v tychto veciach a tak by som chcel aby sa vyjadrili k tomuto notasu z hladiska vykonu a kvality,take veci ako napr. ze sa mi bude packat zato ze je leskly alebo ze je velky riesit nechcem. Dakujem a cakam vase nazory
Tu je link: http://www.alza.sk/notebook-toshiba-sat ... d93473.htm
Kedze sa blizi VS a idem byvat inde tak by som si chcel kupit notas, ktory by mal sluzit na jednoduche office veci(word,excel,pp) ale sem tam aj na pozeranie filmov a hranie pc hier-aj tych novsich.
Tak postupne som si spravil obraz toho co by som chcel a prechadzal som znackami acer,hp a skoncil som u toshiby. Tento typ zato,lebo velkost mi nevadi a praveze mi vyhovuje 17" display.
Hardwarevo je vybaveny myslim dobre. takze som viac menej rozhodnuty.
Ja vsak viem ze je tu mnozstvo ludi,kt si naozaj dobre vyznaju v tychto veciach a tak by som chcel aby sa vyjadrili k tomuto notasu z hladiska vykonu a kvality,take veci ako napr. ze sa mi bude packat zato ze je leskly alebo ze je velky riesit nechcem. Dakujem a cakam vase nazory
Tu je link: http://www.alza.sk/notebook-toshiba-sat ... d93473.htm
ty jo, to je zrcadlo.. , Mno pokud ho budeš mít na kolejích a nebudeš ho tahat nikam na přednášku a zpátky, tak to třeba nebude špatná volba. Jen je to ale áčková řada od tohsiby, která je směřována na již zmíněný"in" lesk a výkonný HW. Kvalita šasi není zrovna to nejlepší co na tomto notebooku je. Jako náhrada PC slušný, jako mobilní pracovní nástroj díky kvalitě, hmotnosti a velikosti nic moc. Je na tobě k čemu to teda vlastně bude.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
nj...presne ako hovoris,proste sem tam ak to bude treba preniest,ale zrovna ultra mobilny nepotrebujem byt
edit:a este som rozmyslal nad jeho mensim bratom v rovnakom vykone,ale chyba mu numericka klavesnica,a predsa asi radsej by som chcel 17"
link: http://www.alza.sk/notebook-toshiba-sat ... d93163.htm
edit:a este som rozmyslal nad jeho mensim bratom v rovnakom vykone,ale chyba mu numericka klavesnica,a predsa asi radsej by som chcel 17"
link: http://www.alza.sk/notebook-toshiba-sat ... d93163.htm
tak ultramobilní je hodně silné slovo. Ultra mobilní je Toshiba R500, mobilní jsou notebooky do 15,4" (to je ale subjektivní) všeobecne se ale 15,4" v pohodě přenáší, ale 17" jsou opravdu na stůl, pak do auta, převést na chatu a zpět. I při 2,7kg 15,4" se člověk pronese když jde déle. Tohle bude cihla. Jen abys nelitoval, že to přenášíš a přitom si mohl mít lehčí a třeba i kvalitnější.
ex: HP Compaq 6715s
to, ze neni "pekna" leskla, je spis vyhoda.
ono ten leskly povrch ma "moc rad" ruce a prakticky okamzite se ti to umatla. leksla klavesnice taky, bude se ti tam zachytavat pot a ruzny bordel, budes to muset neustale cistit. navic matny povrch je prijemnejsi - nepusobi umastenym, upatlanym dojmem, ani po delsim casu.
ono ten leskly povrch ma "moc rad" ruce a prakticky okamzite se ti to umatla. leksla klavesnice taky, bude se ti tam zachytavat pot a ruzny bordel, budes to muset neustale cistit. navic matny povrch je prijemnejsi - nepusobi umastenym, upatlanym dojmem, ani po delsim casu.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- píše často
Kdybyste si raději koupili nějaký kvalitní book do 20 tisíc s integrovanou grafikou od Lenova nebo HP a k tomu PSP nebo nějakou konzoli Jak dlouho myslítě že si tyto boku udrží svoji cenu?? Za rok Vám už nebude stačit protože jste zvyklí hrát na vyšší detaily.. a prodejní cena už bude tak nízká že se vám to vyplatí nechat a hrát stejně na low
ThinkPad T420
-
- píše často
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“