Notebook pro studenta VS
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdo se neudrží na VŠE, tak nemá na to dokončit jakoukoli VŠ. Většinou to ale nedokončí ti, co na to prostě začnou srát, protože je to nebaví.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
SonGokussj4 píše:To já jsem se dostal na VUT FSI do Brna Strojař
Jsem taky zvědavej jak to tam budu dávat. Těch 14let co jsem ve škole jsem docela proflákal, s dobrýma známkama, chytrost taky nějakou mám, ale neuvěřitelná lenost
S tím něco konečně teď udělám Už budu muset ^_^
mno to sme na tom stejne akorat ja sem se dostal na VUT FIT
Prochy_ píše:SonGokussj4 píše:To já jsem se dostal na VUT FSI do Brna Strojař
Jsem taky zvědavej jak to tam budu dávat. Těch 14let co jsem ve škole jsem docela proflákal, s dobrýma známkama, chytrost taky nějakou mám, ale neuvěřitelná lenost
S tím něco konečně teď udělám Už budu muset ^_^
mno to sme na tom stejne akorat ja sem se dostal na VUT FIT
Jo tak na fitko sem se dostal taky zitra huraa na zapis
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
swarm píše:Kdo se neudrží na VŠE, tak nemá na to dokončit jakoukoli VŠ. Většinou to ale nedokončí ti, co na to prostě začnou srát, protože je to nebaví.
S tím až tak úplně nesouhlasím. Někdo si dá přihlášku na VŠE z důvodu, že v tom vidí zlatý důl, jelikož příjmy absolventů VŠE jsou v průměru na školu nejvyšší mezi státními VŠ v ČR. Hned v závěsu je ČVUT, kde absolventi některých obory, například swarmova FELu, mají více jak absolventi VŠE, ale v průměru na školu je to stále o trochu méně.
Nicméně i na VŠE jsou některé zkoušky dosti těžké (podobně jako SRI na FELu) a troufám si tvrdit, že například student, který se na VŠE dostane MS (Mezinárodní studia) či MO (Mezinárodní obchod), by bez problémů vystudoval jakoukoli podobně zaměřenou VŠ v ČR.
U FISu je pravda, že v prvním ročníku vypadne zhruba 1/3 "studentů", ale to jsou opravdu většinou ti, kteří se nedokázali adaptovat na vysokoškolský styl studia. (Na střední se studenti nemusí tak "tvrdě" učit a navíc jsou nasměrováni kantory, ale na VŠ to záleží čistě jenom na studentovi.)
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Ekonomická fakulta... Jinak mám nic moc postavu.. Těch dveří se bojím Asi začnu chodit do posilovny A začnu dávat pozor v matice.. Není tam nějaký extra lehký obor pro flákačku? Škoda že na IT asi nemám... programování mi moc neříká. práce v OS a HW to je moje Ale všude je to hlavně o programování
ThinkPad T420
Mě programování taky nic neříká, a když jsme u toho tak ten HW taky moc ne a ženu se na VŠE FIS na obor informatika , ale tam mě aspoň vemou, takže je mi jedno co budu studovat hlavně že nemusím do práce , ale na druhou stranu mě to trochu láká, tak uvidíme, třeba to dám. Jako když na to programování jde i moje spolužačka ze střední a ta ani neví co to je keyboard, tak si myslím, že je to jedno jestli se v tom vyznáš nebo ne, stejně to berou všechno od začátku ale mnohem rychleji no...
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“