pokial ten notebook stravi 90% zivota polozeny na stole pripojeny na adapter tak kludne aj A200/A300 napriek nizsej kvalite sasi. na caste prenasanie, respektive pokial chces aby notebook zvladol aj menej ohladuplne zaobchadzanie tak by som volil skor business triedu notebookov, ktore su na to stavane. N200 alebo 6720s/6820s je kompromis medzi cenou a kvalitou. nie su tak odolne a vybavene ako povedzme R61 a 6710b/8710p ale imho zas lepsie (co sa odolnosti sasi tyka) ako napr. A200/A300.
co sa tyka tej vydrze a dedikovanej grafiky tak velmi dobru vydrz mozes mat aj s nou ale na ukor hmotnosti - baterie s vacsou kapacitou samozrejme viac vazia a casto zvacsuju rozmery notebooku.
Ono je to relativne, lebo na stole stravi dost casu, ale nie na jednom Z izby do skusobne na stol, do prace na stol, na koncerte na stol zvukara, proste bude casto premiestnovany a ako som cital tu na fore tak taka A200, 300 alebo nejaky Pavilion na to vraj nie je, ale neviem preco? Budem s nim zaobchadzat setrne (ako vo vaticke) len proste bude casto prenasany...mozno mierne otrasy pocas koncertov a sporadicky open air akcia, ale vzdy na stole
Navyse co sa tyka tej vybavy, stale niekde nieco chyba, napr.:
A200 nema PCMCIA
HP 6820 nema FIREWIRE a PCMCIA
A hmotnost nie je podstatna nech ma aj 5kg, po meste sa s tym promenadovat nebudem. Proste pridem na akciu autom, rozlozim sa spravim pracu a odidem. Takze to je jedno.