Mikrofón
Mikrofón
Cau, jak jste na tom s mikrofonem u Compal HEL 80? Muj je totiz strasne slabej a az kdyz ho dam na maximum, tak se da trochu "skypovat". Zkousel jsem uz i ruzne ovladace, ale nic to nevyresilo a to jsem si s nastavenim celkem hral.
Re: Mikrofón
Spolu s ovladaci se instaluje i hlasovy Ekvalizer Realtek, ten mas zrejme nainstalovany, jelikoz je v nem prednastena hlasitost mikrofonu na minimum (pod "smesovac"). Je to takova oranzova ikonka v systray.
//Citace !!! PRAVIDLA !!! mAXxZ!
//Citace !!! PRAVIDLA !!! mAXxZ!
Re: Mikrofón
Prouky píše:Cau, jak jste na tom s mikrofonem u Compal HEL 80? Muj je totiz strasne slabej a az kdyz ho dam na maximum, tak se da trochu "skypovat". Zkousel jsem uz i ruzne ovladace, ale nic to nevyresilo a to jsem si s nastavenim celkem hral.
Staci ve voknech povolit zesileni mikrofonu.
VBI HEL80 (HEL80-I4), notebook, Intel C2D T7200 2GHz, 2GB (667), 100 SATA (7200), SMulti, 15.4",Go7600 256MB, I945PM, wlan, glan, BT, FW
šum po nastavení dostatečné hlasitosti
Hlasitost je dostatečná, ale ten šum je celkem "pekelnej". Měl jsem předtím staršího Fujitsu Siemense serie E a u něj byl šum minimální. Vám to nešumí?
-
- píše často
Ja tedka taky resim mikrofon... u mne (hgl30) je hlasity dostatecne, ale kdyz chci neco nahrat, strasne sumi (je to srozumitelne a v pohode, ale je tam dost znat ten sum). Kdyz v dodanem softwaru nastavim potlaceni sumu, zvuk zelektricti (tj. jsou hodne patrne artefakty po uprave zvuku...), takze tahle moznost je celkem naprd. Nevite nekdo o nejakem jinem zpusobu, jak potlacit sum mikrofonu natolik, aby bylo slyset, co se deje v okoli pocitace tak do 2 metru (mikrofon to nahraje v pohode, o to nic, ale pres ten sum to pak uz skoro neni slyset )?
Nebo mi proste nezbyde nez si koupi nejaky slusny externi mikrofon?
Nebo mi proste nezbyde nez si koupi nejaky slusny externi mikrofon?
Compal HGL30, Merom T7200 2.0GHz, nVidia 7600go 256MB, 1GB DDR2 RAM, 120GB 5400rpm HDD, WiFi, BT, Win XP Pro CZ
Predtim: IBM ThinkPad T30, Digital HiNote Ultra2000, IBM ThinkPad365x, MicroStar Notestar NP-740
Predtim: IBM ThinkPad T30, Digital HiNote Ultra2000, IBM ThinkPad365x, MicroStar Notestar NP-740