Zamrzání při přehrávání
Zamrzání při přehrávání
Mám takový zvláštní problém. V jakémkoliv přehrávači se mi video při 1h a 20min zastaví. (zastaví se obraz a zvuk jde dál. Ovšem pokud mi běží na pozadí nějká náročná aplikace, třeba memory test, tak nezamrzne. Někdo mi radil, že to může být teplotou, ale teploty jsou kolem 50 na CPU a 61 na graf. kartě. Jestli se s tím někdo setkal, tak pište jakékoliv rady. Přeinstalování Windows beru jako poslední možnost, protože s tím nemám moc zkušeností a nevím, jak udělat zálohu na HDD.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- Moderátor
-
- píše často
Nez budes cokoliv preinstalovavat, rekni mi: Zkousel jsi ty filmy prehravat ve VLC http://www.videolan.org/vlc/ ? Jestli ti to ve vlc prehrat pujde a v jinych prehravacich ne, mas problem pravdepodobne v kodekach. Jestli to prehrat nepujde, zkusime neco dalsiho (coz pro tebe v prve rade znamena dat nam co nejvice informaci o tom, co se vlastne deje, jak se system chova, jake aplikace mas spustene a tak)...
Compal HGL30, Merom T7200 2.0GHz, nVidia 7600go 256MB, 1GB DDR2 RAM, 120GB 5400rpm HDD, WiFi, BT, Win XP Pro CZ
Predtim: IBM ThinkPad T30, Digital HiNote Ultra2000, IBM ThinkPad365x, MicroStar Notestar NP-740
Predtim: IBM ThinkPad T30, Digital HiNote Ultra2000, IBM ThinkPad365x, MicroStar Notestar NP-740
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“