u d630 to jde jen ze zmacknes, vyjede drzatko, a uz jen tahas.
ale zespoda se ta mechanika da napevno prisroubovat jednim sroubkem. mrkni, jestli to na tom lenovu nebude taky.
Trafo - kam ho dát
-
- občas něco napíše
jinak co se tyce toho elektromagnetickyho zareni ze zdroje - toho bych se vubec nebal...tyhle veci sou spis domenou zarizeni s vysokym napetim (napr. CRT monitory) nebo zarizeni s vysokym pruchozim proudem (napr. bodovy svarecky - ale takovy veci k notesu asi pripojeny nebudes mit
)
je dulezity si uvedomit, ze na spodu toho zdroje sou uvedeny tuny ruznejch norem apod. ktery ten spotrebic splnuje - tim padem by mel bejt zdravi neskodnej...silnejsi EM pole uz spis vyvola reproduktor nez nakej blbej AC DC konvertor

je dulezity si uvedomit, ze na spodu toho zdroje sou uvedeny tuny ruznejch norem apod. ktery ten spotrebic splnuje - tim padem by mel bejt zdravi neskodnej...silnejsi EM pole uz spis vyvola reproduktor nez nakej blbej AC DC konvertor
FSC Amilo Pi 2540 - CoreDuo,1.73MHz, 2GB RAM,250GB HDD,wifi,grafika ATi HD 2400@256MB; wista home (bohuzel)
HTC Hermes (Tytn) - Wifi,BT,IRDA,GSM,3G,touchscreen QVGA,2GB microSD,64MB RAM,128MB ROM,Windows Mobile 6.1,CPU Samsung 400Mhz
HTC Hermes (Tytn) - Wifi,BT,IRDA,GSM,3G,touchscreen QVGA,2GB microSD,64MB RAM,128MB ROM,Windows Mobile 6.1,CPU Samsung 400Mhz
Já mám trafo normálně na koberci postavené na výšku a z každé strany mám jen na volno přiložený masivní hliníkový chladič. Když chladiče odstraním a dotknu se trafa tak skoro není horké jako když u něj nebyly chladiče.
Ještě by se to dalo vylepšit aktivním chlazením ale pasivní zatím stačí.

Ještě by se to dalo vylepšit aktivním chlazením ale pasivní zatím stačí.
HP Pavilion dv6805,AMD Turion 64 X2 Mobile™ TL-60 2GHz,15,4"WXGA,NVIDIA GF 8400M GS-256MB,2Gb DDR2 667 MHz, 160Gb ,Vista Home Premium 32-bit
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele: