Ahoj všem profíkům.
Chci vás poprosit o radu a pomoc.
Budu si kupovat NTB a nevím, který bych si měl vybrat, a proto prosím zkušenější o radu. NTB chci na práci, hry a budu ho i občas někam nosit.
Díky všem za pomoc
Můj výběr se zúžil na dva produkty:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55130
a
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51076
Jedná se mi hlavně o zkušenosti s těmito krasavci. Jak je to z hlučností, kvalitou, výkonem, servis a popřípadě nějakej návrh na jiný NTB????
Pomoc a rada
-
- Moderátor
k udrzaniu rodinnej atmosfery :)
Kajis píše:Mě by zajímalo k čemu je notebook který není vhodný na přenášení.
napriklad k tomu aby clovek mohol pracovat a byt zaroven so zenou v jednej miestnosti
ex : HP nx9420 [2GB RAM, 100 GB HDD]
hladam : DTR na video/grafiku
hladam : DTR na video/grafiku
- Chlebovnik
- guru
Kajis píše:Mě by zajímalo k čemu je notebook který není vhodný na přenášení.
na to aby NAVŽDY ležel na stole a maximálně tak 1x týdně byl v posteli...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Díky všem za radu a pomoc, moc si ji vážím.
Koukám, že se tady rozjela rozsáhlá diskuze na téma na co někam nosit notes. No já osobně pracuji na lodi a nechce se mi nosit sebou bedna, klávesnice, LCD a to všechno něco jistě váží. Sice jsem silný chlap ale, jak by se asi tvářila blonďatá modrooká slečna s pěknejma čtyřkama, kdybych si k ní sebou donesl stolní PC místo NTB.
Asi bych měl po chlebe
Ještě jednou díky všem za radu.
Koukám, že se tady rozjela rozsáhlá diskuze na téma na co někam nosit notes. No já osobně pracuji na lodi a nechce se mi nosit sebou bedna, klávesnice, LCD a to všechno něco jistě váží. Sice jsem silný chlap ale, jak by se asi tvářila blonďatá modrooká slečna s pěknejma čtyřkama, kdybych si k ní sebou donesl stolní PC místo NTB.
Asi bych měl po chlebe
Ještě jednou díky všem za radu.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“