Thinkpad R61 a vse kolem nej
JJ, díky, o to mi šlo, aby tam zůstala Vista atd...
Asi to zkusim, snad se nic nepokazí
Ještě se naposedy ujistim: při spouštění Thinkvantage a rescue a recovery... pak se to už udělá automaticky, jo?
Asi to zkusim, snad se nic nepokazí
Ještě se naposedy ujistim: při spouštění Thinkvantage a rescue a recovery... pak se to už udělá automaticky, jo?
Lenovo TP R500: 15,4", Core 2 Duo 2.26GHz, 2 GB DDR3, Radeon 3470, 16OGB, MS Vista Bus. +
ThinkPad port Advanced mini dock
ThinkPad port Advanced mini dock
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
thomanen píše:Na mem R61 8918DFG jsou celkem 3 USB porty, z toho dva vodorovne, a jeden svisle. Vodorovné jsou nad sebou, tudíž by nemel nastat problem s zadnym obycejnym USB FLASH, az teda pokud by byl extra siroky tak bude blokovat otevreni mechaniky.
Jakej je rozdíl mezi tvojí
R61 8918 DFG
a mojí
R61 8918 DEF
Neví to někdo? Nebo někteří mají i jiná ta počáteční čísla. Moc se to lišit nebude asi že?
DFG ma predinstalovane XPcko http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... ry=8918DFG a DEG ma predinstalovanu vistu http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... ry=8918DEG
8918 je machine type, DEF/DEG su oznacenia konfiguracie.
btw 2 vodorovne a 1 zvisly usb port maju 15,4" R61/T61, vertikalne maju 14tky
8918 je machine type, DEF/DEG su oznacenia konfiguracie.
btw 2 vodorovne a 1 zvisly usb port maju 15,4" R61/T61, vertikalne maju 14tky
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
re
Hojas, potřebuji poradit, jak mám ve Vistách nastavit, aby se baterie nabíjela, např. když klesne pod 20% a zastavila nabíjení na 90%... mám to nastavené v powermanageru, ale jakmile dám noťas na síť, tak se začne nabíjet...
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
cafte
rad by som sa k tejto R61 opytal ako ma vyriesene napajanie zo siete ked je v nom baterka...
pocul som o tom ze niektore notebooky to maju tak ze ked sa nabije baterka na 100% tak potom uz len prud zo siete obteka baterku, cize notebook nebezi na baterke a neopotrebava ju ale cisto je napojeny len na prud zo siete. Ma to tak aj tento NB R61?
dakujem
rad by som sa k tejto R61 opytal ako ma vyriesene napajanie zo siete ked je v nom baterka...
pocul som o tom ze niektore notebooky to maju tak ze ked sa nabije baterka na 100% tak potom uz len prud zo siete obteka baterku, cize notebook nebezi na baterke a neopotrebava ju ale cisto je napojeny len na prud zo siete. Ma to tak aj tento NB R61?
dakujem
u thinkpadu muzes nastavit, ze napr. se baterie zacne nabijet az kdyz kapacita klesne pod 90%, maximum, do ktereho se bude nabijet, atd....
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
2_mathew777: na thinkpadoch je to konfigurovatelne. mozes si nastavit kedy nabijanie zapnut a kedy vypnut (v % kapacity baterie). http://img2.freeimagehosting.net/uploads/4f9d22e11a.jpg
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
diky ale mne nejde o to ze kedy zacne nabijat ale nastolim situaciu:
mam na NB 70% baterie, napojim ho na siet a bude mi ho nabijat az po nastavenych 90% potom sa nabijanie odpoji ale ked dalej pracujem na tom notebooku tak sa bateria vybyja a znovu dobyja na tych 90% alebo ten prud ide potom mimo baterky a NB bezi bez zbytocneho nabijania/vybijania baterky? ide o to ci sa snazi adapter ho udrzat stale na 90% nabiti kedze na nom pracujem a vybyjam alebo ide ten prud mimo baterky potom?
neviem ci uz som to lepsie popisal
edit: proste som pocul o niecom takom ze sa prestane baterka nabijat, vybyjat a cerpa vsetku energiu len zo siete bez toho aby som vybral manualne baterku z NB
mam na NB 70% baterie, napojim ho na siet a bude mi ho nabijat az po nastavenych 90% potom sa nabijanie odpoji ale ked dalej pracujem na tom notebooku tak sa bateria vybyja a znovu dobyja na tych 90% alebo ten prud ide potom mimo baterky a NB bezi bez zbytocneho nabijania/vybijania baterky? ide o to ci sa snazi adapter ho udrzat stale na 90% nabiti kedze na nom pracujem a vybyjam alebo ide ten prud mimo baterky potom?
neviem ci uz som to lepsie popisal
edit: proste som pocul o niecom takom ze sa prestane baterka nabijat, vybyjat a cerpa vsetku energiu len zo siete bez toho aby som vybral manualne baterku z NB
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“