Dell 1705 problem !!!
Dell 1705 problem !!!
Zdravim,
vlastnim dell inspiron 1705. V sobotu za mi na lcd objavili oranzove pasy. Tak som preinstaloval system. Asi hodinu po instalacii siel system v poriadku, ale potom pasy naskocili znova. Teraz uz aj ked startuje bios, vidiet "rozypany caj", ale system naskoci, aj ked so zltymi pasmi. Vypol som grafiku a vsetko ide mometalne hardverovo, ale aj tak vidiet tie spominane pasy.
Napadlo ma, ze asi bude problem v grafike (nVidia GeForce 7900Gs - volal som na dell support a cena je 7500Kc + 2500 praca technika), alebo v pamatovych moduloch (2x1 gb ddr2 533), mozno bios. Fakt som zufaly ...
Stretol sa niekto uz s tym? Dakujem za kazdy vhodny typ na riesenie. Stretol sa niekto s moznostou vymeny grafickej, alebo moznost objednania jej z usa, alebo nieco podobne.
LycantroP
vlastnim dell inspiron 1705. V sobotu za mi na lcd objavili oranzove pasy. Tak som preinstaloval system. Asi hodinu po instalacii siel system v poriadku, ale potom pasy naskocili znova. Teraz uz aj ked startuje bios, vidiet "rozypany caj", ale system naskoci, aj ked so zltymi pasmi. Vypol som grafiku a vsetko ide mometalne hardverovo, ale aj tak vidiet tie spominane pasy.
Napadlo ma, ze asi bude problem v grafike (nVidia GeForce 7900Gs - volal som na dell support a cena je 7500Kc + 2500 praca technika), alebo v pamatovych moduloch (2x1 gb ddr2 533), mozno bios. Fakt som zufaly ...
Stretol sa niekto uz s tym? Dakujem za kazdy vhodny typ na riesenie. Stretol sa niekto s moznostou vymeny grafickej, alebo moznost objednania jej z usa, alebo nieco podobne.
LycantroP
Hmm ...
Ahoj ... fuck ... cela doska? To ma je.ne asi
... kolko ta to stalo? No, myslel som si , ze je to nieco s grafikou, par krat sa mi stalo, ze naskocil "blue screen" s chybovou hlaskou ohladom pamati, ale nejako som tomu nevenoval pozornost
...
Cakam na odpoved, odpis ... je to dolezite. Som ochotny do neho investovat ... ale ... uff ... tiez mam svoje limity.
LycantroP

Cakam na odpoved, odpis ... je to dolezite. Som ochotny do neho investovat ... ale ... uff ... tiez mam svoje limity.
LycantroP
Hmm...
To mi je divne ... ked odisla pamat na grafike (alebo grafika), ktora nema zdielane pamate, nieje integrovana, tak preco sa meni cela doska?
... do dellu som uz volal, nepotesili ma ...
Ako sa to u teba prejavovalo? Rovnake priznaky, ako u mna?

Ako sa to u teba prejavovalo? Rovnake priznaky, ako u mna?
integrovaná a dedikovaná-jsou obě na základní desce s tím rozdílem, že integrovaná má pamět z ramky a dedikovaná má tu pamět svoji, a právě tato pamět odešla
sice to není moje video, ale naprosto stejný problém
http://www.youtube.com/watch?v=euEKCLuY ... re=related
sice to není moje video, ale naprosto stejný problém
http://www.youtube.com/watch?v=euEKCLuY ... re=related
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268
Camo=kamil2268
Video
Ahoj ... no, az take drsne to nieje. Na mojom displeji vidiet len jemne oranzove pasy, ktore sem tam menia polohu a intenzitu. Cize ostava mi len dufat, ze to nieje to o com pises
... to uz vazne asi zacnem uvazovat o novom notasovi ... aj ked velmi neraz.