Lenovo zamrzá
Lenovo zamrzá
Zdar lidi.
Mám už delší dobu problém s notebookem, prakticky od té doby, co jsem ho koupil. Občas se mi stane, že se ozve tichounké cvaknutí a notebook zamrzne. Přestane úplně pracovat a po pár minutách se jeho činnost opět s tichým cvaknutím obnoví a dožene všechno, co mu bylo zadáno při zamrznutí.
Dá se s tím dělat něco jiného kromě reklamace?
Mám už delší dobu problém s notebookem, prakticky od té doby, co jsem ho koupil. Občas se mi stane, že se ozve tichounké cvaknutí a notebook zamrzne. Přestane úplně pracovat a po pár minutách se jeho činnost opět s tichým cvaknutím obnoví a dožene všechno, co mu bylo zadáno při zamrznutí.
Dá se s tím dělat něco jiného kromě reklamace?
no tak to s tim ma neco spolecnyho, podivej se na nastaveni active protection, zkus ji vypnout, pripadne to zkus preinstalovat, problem bude nekde v disku a rekl bych ze bude spise softwaroveho charakteru. mozna pomuze kompletni reinstall pomoci rescue and recovery .
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
To bude ono, nejaky konflikt pri komunikaci s diskem. Stejny problem je popsan zde http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?t=43312Dekxster píše:Koukal sem tam teď a časově by odpovídala tak tahle chyba: "Zařízení \Device\Ide\iaStor0 neodpovídá v periodě časového limitu."
Pozoruji ze je stale slozitejsi koupit neco co opravdu funguje

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“