HP Compaq nc2400 - upgrade CPU

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
l33t

HP Compaq nc2400 - upgrade CPU

Příspěvek od l33t »

Je mozne do tohto typu dat dualcore CPU ? ak ano, bez problemov alebo je nutne flashnut bios ? Ma to 945GM Expres chipset , dikes
leon

Příspěvek od leon »

chipset to umi ... ale asi to bude opravdu chtit novej BIOS ... a myslis, ze financne se Ti to vyplati?
l33t

Příspěvek od l33t »

No to neviem ci sa mi to vyplati, len som to chcel vediet, a kde ,pripadne ako sa da vymenit CPU v tomto notasi? Vymenia mi to aj v obycajnom PC servise, pripadne , zvladnem to aj sam ? (uz som nejedn PC skladal, ale s notasom nemam ziadne skusenosti)
leon

Příspěvek od leon »

no v notebooku je to o neco slozitejsi ... puvodni CPU asi jen tak neprodas kdezto celej notebook ano ... ja bych volil cestu vymeny celeho notebooku ... a hlavne otazka jestli sezenens novej BIOS
l33t

Příspěvek od l33t »

mna takze kaslem na to, lebo som zistil potesujucu spravu...v tomto mojom je dual core cpu, takze som dobre kupil :}
leon

Příspěvek od leon »

:lol: :lol: :lol:
mallox

Příspěvek od mallox »

l33t píše:mna takze kaslem na to, lebo som zistil potesujucu spravu...v tomto mojom je dual core cpu, takze som dobre kupil :}

:lol:
:roll: za kolik jsi ho kupoval?
l33t

Příspěvek od l33t »

za 18000sk
CeCo

Příspěvek od CeCo »

Ajeje,
bud kradnuty alebo HP Renew... (second hand sa mi nezda, to by bol az priiilis lacny na NB s 3r zarukou a LV procakom).

C
l33t

Příspěvek od l33t »

Neviem ci je kradnuty (je knemu vsetko prislusenstvo aj papiere) mam ho z druhej ruky, hadam je vsetko ok :O