Multim.Noťas na doma-náhrada PC
Pozor.. ElectroWorld pro DELLy NE!!.. Tam se nenabízí záruka NBD a tím pádem ztrácí DELLto co ho DELLem dělá.. kvylitní servis.. Když koupíš dell přes net tak ti přijde domů a když se ti pokazí, tak zavoláš a druhý den ti ho zpraví.. Ale DELL z ElectroWorldu toto nemá a musíš s ním jet na prodejnu a čekat kdoví jak dlouho..
ThinkPad T420
-
- píše často
A proč ne Toshibu X200-252?? Vzdyt to má kvalitní sasi, dale repraky se subwooferem a vysokej vykon.. co vic si prat .. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55125
Musím se s vami podělit ohledně návštěvy v ElectrW.Chtěl jsem aby mi ukázali ten model který jsem chtěl a to:DELL 1530/ C2D T8300/ 15.4" /2,4 Ghz.Ten neměli v nabídce a od těch mladejch hošanu jsem nedostal info,jak je to stím servisem NBD.Koukali na mě jak na zjevení cože to vlastně po nich chci a že o ňákým prodlouženým servisu nic neví,neboť to maj v nabídce teprve kratkou dobu.To je teda fakt výmluva,to neberu.Pak jsem měl s nima ještě debatu o tom,že jeden z nich měl v ruce toho nového Acer Aspire 6920G a že je to dělo a že za ty prachy bych dostal nabušenější ntb i s podsvicení led displeje.Třeba maj pravdu,ale kde je kvalita servis atd.No tak asi takhle co jsem za tu chvíli pochytal.Jen tak mimochodem,ty Inspirony se mě vůbec nelíbyli.
Máš samo.pravdu,nevím s čím si to ten hošan z ElectrW.spletl.Panové pořád stojím před otázkou co si z téhle čtyřky vybrat:
Dell XPS 1530, procesor 8300
Toshiba Satelite X 200 23G , A 300
ASUS M50-51
Acer Aspire 69,8920 G (gemst.blue) - vzhledově se mi líbí asi nejvíc
Na velikosti displeje u mne nezáleží,měl by být výkoný,pěkné barvy,rychlá odezva,spíš jako multimediální,technicky i s konfigurací nejlepší na dnešní dobu (musí vydržet aspoň 2 roky, do budoucna výměna procáku,grafiky atd. a samo.záruka,servis.
Chlapi čekám na odpověď a hned objednávám.Díky Vám za odpovědi.
Dell XPS 1530, procesor 8300
Toshiba Satelite X 200 23G , A 300
ASUS M50-51
Acer Aspire 69,8920 G (gemst.blue) - vzhledově se mi líbí asi nejvíc
Na velikosti displeje u mne nezáleží,měl by být výkoný,pěkné barvy,rychlá odezva,spíš jako multimediální,technicky i s konfigurací nejlepší na dnešní dobu (musí vydržet aspoň 2 roky, do budoucna výměna procáku,grafiky atd. a samo.záruka,servis.
Chlapi čekám na odpověď a hned objednávám.Díky Vám za odpovědi.
S tou grafikou jsem to asi přehnal.Můj problém je v tom,že se upínám moc na vzhled a to noťase nedělá.Takže to vypadá na toho Della,ale než půjdu do něj,chtěl bych se podívat na: Asus M50,51-M70.Nejhorší je, že to musím objednat do konce tutoho měsíce,kvůli daňím.Objednám a hned na to prijdou novinky v této třídě.Jak jina že jo....
Zpět na „Jaký vybrat notebook“