System Control Manager (SCM) for XP
System Control Manager (SCM) for XP
Zdarec
Používá někdo System Control Manager (SCM) for XP?
Dočetl jsem se o této utilitě, že dělá problémy v GX600PX.
Ale jak je na tom tato utilita v GX610PX?
Má to cenu ji do GX610 instalovat?
Dikec za každý názor.
Používá někdo System Control Manager (SCM) for XP?
Dočetl jsem se o této utilitě, že dělá problémy v GX600PX.
Ale jak je na tom tato utilita v GX610PX?
Má to cenu ji do GX610 instalovat?
Dikec za každý názor.
-
- píše často
A nemáš žádné potíže se stabilitou a s tím že ti systém zatuhne a musíš vytáhnout baterii?
Na PX600 to prý dělá problémy viz téma na Czc.cz Po týdnu zemřel.
A mohl by si mi zkráceně říci nač je dobrý?
Předpokládám že je na ty tlačítka nad numerikou a na úsporu baterie.
Je ještě někdo další kdo má na GX610 tento program a je vše OK?
Na PX600 to prý dělá problémy viz téma na Czc.cz Po týdnu zemřel.
A mohl by si mi zkráceně říci nač je dobrý?
Předpokládám že je na ty tlačítka nad numerikou a na úsporu baterie.
Je ještě někdo další kdo má na GX610 tento program a je vše OK?
SCM
Mam GX700 a ten soft je naprosto nepoužitelny Volal jsem do penty tak mi poradili že mam stahnout novou verzi s ftp://ftp.penta.cz avšak i tato verze je k ničemu. Něco malo v tom softu funhuje alě nastaveni tlačitka P1 jsem tak nenašel Navic notebook byl dost často nestabilni a často ,,padalˇˇ takže jak řikam ten soft je shit.
MSI GE60 0ND-465XCZ W7
SCM je zdroj problemu niceho jineho.. aspon co muzu mluvit k GX600px... zkousel sem ho chvili uzivat a okamzite letel z pc.. zpusobol totalni zaseknuti pc resitelne pouze vyndanim baterky a spustenim ntb bez baterky
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler
Vysiel novy SCM zatial sa chova korektne
http://global.msi.com.tw/index.php?func ... od_no=1307
http://global.msi.com.tw/index.php?func ... od_no=1307
MSI GT628X
MSI GX600PX Performance Edition
Asus A6VM
MSI GX600PX Performance Edition
Asus A6VM
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
mě by zajímalo na co tam má to nastavení pošty nějak jsem to nepochopil a zda ten program provedl to že se mě na monitoru začli objevovat symbol dané funkce.
Acer TravelMate 2303LCi + NOVĚ MSI EX600X-233CZ
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
-
- občas něco napíše
no me prijde ze to je fakt k nicemu...dela to akorat ikonky a grafickou signalizaci pri pouzivani tlacitek. Plus se teda da pak nastavit tlacitko P1. Ale totalne nechapu kde je nejaky nastroj na nastaveni rizeni spotreby...neco jako je Acer ePower management.
Mam netebook od vcerejska a nejak netusim jak nastavit snizeni procesoru pri odpojeni od site. Vim ze v Acer ePower management je nekolik stupnu(nastaveni MHz) ale tady nic.
Tak jsem zkousel stahnout a nainstalovat Notebook Hardware Control. Nainstaloval jsem k tomu Microsoft's .NET Framework Version 2.0, ale kdyz ho chci spustit, tak to nahlasi chybu: "Object reference not set to an instance of an object"
Nevite v cem je hacek?
Mam netebook od vcerejska a nejak netusim jak nastavit snizeni procesoru pri odpojeni od site. Vim ze v Acer ePower management je nekolik stupnu(nastaveni MHz) ale tady nic.
Tak jsem zkousel stahnout a nainstalovat Notebook Hardware Control. Nainstaloval jsem k tomu Microsoft's .NET Framework Version 2.0, ale kdyz ho chci spustit, tak to nahlasi chybu: "Object reference not set to an instance of an object"
Nevite v cem je hacek?
MSI GX600PX 204CZ (Intel Core 2 Duo 2400 MHz, nVidia GeForce 8600M GT, 320 GB, 3072 MB 667 DDR2)
-
- občas něco napíše