DELL - 3x reklamace a vraceni penez?
DELL - 3x reklamace a vraceni penez?
Tak mi dnes jiz podruhe odesla grafika (Nvidia 8400GS) na mem DELL XPS M1330. Notebook nenabehne a zacnou se na nem objevovat ruzne barevne pruhy...
vypada to presne takto: http://youtube.com/watch?v=NCAyUGxTzc4&feature=related
Notebook mam nejakejch 9 mesicu a pokud se to bude jeste jednou opakovat, rad bych vyuzil moznosti vraceni penez.
Nevi nekdo jak se k necemu takovemu DELL postavi? Vrati mi po treti reklamaci vsechny penize (cca 50k )?
Nechci riskovat, ze mi po 3letech NBD grafika odejde a ja tak budu moct XPS vyhodit. Dnes se da sehnat Vostro 1310 ve stejne konfiguraci s integrovanou grafikou (nechci uz tu poruchovou 8400GS) a 3NBD za peknych 23k, coz bych take zrejme po vraceni penez koupil a za usetrenych 27k bych si udelal treba peknou dovolenou
vypada to presne takto: http://youtube.com/watch?v=NCAyUGxTzc4&feature=related
Notebook mam nejakejch 9 mesicu a pokud se to bude jeste jednou opakovat, rad bych vyuzil moznosti vraceni penez.
Nevi nekdo jak se k necemu takovemu DELL postavi? Vrati mi po treti reklamaci vsechny penize (cca 50k )?
Nechci riskovat, ze mi po 3letech NBD grafika odejde a ja tak budu moct XPS vyhodit. Dnes se da sehnat Vostro 1310 ve stejne konfiguraci s integrovanou grafikou (nechci uz tu poruchovou 8400GS) a 3NBD za peknych 23k, coz bych take zrejme po vraceni penez koupil a za usetrenych 27k bych si udelal treba peknou dovolenou
ThinkPad T400 & R61, Dell XPS M1330
nevím nevím, ale z Dellu dostaneš hodně špatně peníze zpátky. Když jsem měl Inspiron 6000 tak jsem ho chtěl po 5ti reklamacích vrátit a dostat peníze zpátky. po 3 měsících neustálého dopisování s Dell jsem nejdřív dostal půlroku záruky navíc, potom konečně i dobropis - tzn. že jsem si vybral jiný za stejný peníze - Inspiron 6400
takže bych s tím moc nepočítal, ale je možné že se teď jejich jednání trochu změnilo
takže bych s tím moc nepočítal, ale je možné že se teď jejich jednání trochu změnilo
Apple Macbook White
Radek.n píše:Tak to je hezky .. Pokud by se zadarilo a penize vratili, zkusil bych DELL Vostro 1310. Ale nevim, jestli to nebude krok z blata do louze
Spíše bych to viděl poté na nějaký Latitude (konk. E řadu...)... co se týče, zpracování (kvality), tak by na tom MĚL být relativně lépe
Dell Latitude XT
no nevim jak E-cko, ale D je na tom minimalne pevnosti urcite lepe.
spodek sasi je cely z jednoho slitinoveho odlitku a viko ma taky slitinove, panty kovove.
plastovy povrch je uvnitr, kdyz ho otevru.
spodek sasi je cely z jednoho slitinoveho odlitku a viko ma taky slitinove, panty kovove.
plastovy povrch je uvnitr, kdyz ho otevru.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Na základě tohoto http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=11974 už asi nebude nutné notebook vracet.
Camo píše:nechápu jak mohou ovladače něco změnit, když ta grafika blbla i v biosu, proto je to hw problém a měli jste něco jiného než já
Myslím, že jsem měl jsem úplně to samé. Začlo to dělat hned od zapnutí PC, nic se nezobrazilo, jen černá obrazovka, na které se postupně začly zobrazovat svislé pruhy až to celé zbělalo....
Každopádně nemá smysl se tu dohadovat o tom, zda to možné je či nikoli. Také jsem byl 100% přesvědčen, že je to HW problém a nechápu, že to odinstalace ovladačů "opravila" . Dělalo to hned po zapnutí i s připojeným monitorem. Dělalo to ve stavu nouze i v biosu....
Pokud se to na vašem XPS ještě jednou objeví, schválně zkuste ty ovladače odinstalovat. PC jsou plná záhad a u notebooků jich je snad ještě více
Dobrá, tak po pár dnech provozu uznávám, že oprava ovladačů problém nevyřeší, ale jen o pár dnu odldálí...
Jinak zpátky k tématu. Zkoušel jsem zjistit pár informací a vrácení peněz bude asi skutečně problém. S dobropisem by to ale mohlo vyjít a jako budoucí kandidát by se mi líbíl Latitude D630. Je jen o 200g těžší a mohl by něco vydržet . Pokud bych se chtěl vyšplhat na cenu, co sem tehdá dával za XPS, měl bych jej v plné palbě - beru dle konfigurátoru (C2D 2,4Ghz, 4GB Ram, 4NBD) + Vista Ultimate, Office 2007 basic a myš Logitech VX Nano a to už by se mohlo vyplatit
Jinak zpátky k tématu. Zkoušel jsem zjistit pár informací a vrácení peněz bude asi skutečně problém. S dobropisem by to ale mohlo vyjít a jako budoucí kandidát by se mi líbíl Latitude D630. Je jen o 200g těžší a mohl by něco vydržet . Pokud bych se chtěl vyšplhat na cenu, co sem tehdá dával za XPS, měl bych jej v plné palbě - beru dle konfigurátoru (C2D 2,4Ghz, 4GB Ram, 4NBD) + Vista Ultimate, Office 2007 basic a myš Logitech VX Nano a to už by se mohlo vyplatit
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Radek.n: reálná váha D630 je ~2,4kg, tak pozor na to.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)