Windows mi ponukol instalaciu updejtu "Service pack1" a tak som to bez akychkolvek priprav (co bola asi chyba) prijal a dal instalovat.
Po uspesnej instalacii:
* mi nesiel zvuk (problem som odstranil reinstalaciou zvukovej karty)
* hned po spusteni mi hlasi chybu "On screen display message handler has stopped working"
( neviem co tym je myslene alebo aky display message handler to je, ale hlasi mi to pri kazdom spusteni)
* Na task bare sa mi zjavila neznama ikonka s dvoma velkymi pismenami "FN", ktora neviem na co sluzi a nejde ju odstranit
* Najvatsi problem, ale je ze ked som si dal teraz instalovat kerio firewall tak po instalacii ma to klasicky po instalacii vyzve na restart kompu a potom sa mi uz spusit len modra obrazovka smrti t.j Vista sa vobec nerozbehne. Teda musel som dat posledny restore point, (ten pred keriom, ale uz po Sp1) aby sa Visty rozbehli. Neviem ci to moze byt sposobene zlou instalaciou SP1, alebo je kerio v konflikte s NOD smart security, Vista firewall, ci windows defender. (to su momentalne bezpecnostne programi ktore pouzivam)
*edit: teraz pozeram ze mi to uz zacalo navyse aj mrznut...
Co by ste mi navrhovali dat si restore point este predtym nez som nainstaloval SP1 ? Je to bezpecne ? alebo nejaky iny navrh ?
diky moc
ps: Mam Win Vista Business a lenovo r61i
Edit Solitary: Nezakladej stejny tema ve vice vlaknech... staci jednou, lidi si vsimnou.
Problemy s SP1.. modra smrt .. :(
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“