Empowering Technology
Empowering Technology
---nováček v oblasti ntb,tak se mnou mějte slitováníTHX---
V win xp sem měl stejný problém. Řešením byla instalace jiné verze. A finálním řešením bylo rychlé zbavení se tohoto zbytečného programu, který jen spomaluje přihlašování do windows čekáním než se rozběhne a omezující nastvaování různých věcí.
Acer Aspire TimelineX 3820tg. i5 460m, ATI HD 5650... ex. Travelmate 5520G Turion 1,9GHz, ATI 2400 xt
Re: Empowering Technology
Zdravim sem taky nováček s NB a chci se zeptat co to vlasně je to EMPOVERING Technology díky moc
vasha.t
-
- guru
Misto toho doporucuji Notebook Hardware Center...je to o dost rychlejsi
edit: Omlouvam se, moje chyba
edit: Omlouvam se, moje chyba
Naposledy upravil(a) FeeL dne 03 črc 2008 17:58, celkem upraveno 1 x.
Acer Aspire 5101AWLMi, AMD Turion 64 2.0Ghz, ATI Mobiliti Radeon X1300 (128 Mb - 512 Mb Hypermemory z RAM), 120Gb HDD, 1Gb DDR2, Windows Media Center Édition
-
- guru
Empowering technology je opravfu zbytecne narocny urputny a vice mene k nicemu. Radeji si tam dej ten NHC [notebook hardware control]
Je to o dost lepsi ucinejsi a pomuze ti to lepe ridit kontrolu spotreby a napajeni notesu.
Nemuzu si to vynachvalit nejlepsi je to dynamicke taktovani procesoru pokud clovek nedela neco narocneho tak notes tak nehreje a nedela kraval protoze se podtaktuje procak a vypina se ventilator....ale vic o tom najdes tady
Je to o dost lepsi ucinejsi a pomuze ti to lepe ridit kontrolu spotreby a napajeni notesu.
Nemuzu si to vynachvalit nejlepsi je to dynamicke taktovani procesoru pokud clovek nedela neco narocneho tak notes tak nehreje a nedela kraval protoze se podtaktuje procak a vypina se ventilator....ale vic o tom najdes tady
AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, Vista Home Premium
vysoký výkon
nazdar,
prosím vás potřebuju poradit jak mít opět max.osvětlenou obrazovku
na vistách jsem pomocí empowering technology dal vysoký výkon o obrazovka svítila parádně.
teď mám xp a pomocí nvidia ovládacího panelu kde dám vysoký výkon nebo vysoká kvalita mi to nejde
podle tohoto topicu jsem si stáhl notebook hardware control a tam jsem zkusil dát max.performance u všeho co šlo ale obrazovku mám stále tmavou
nevíte kde to nastavit ?
díky
prosím vás potřebuju poradit jak mít opět max.osvětlenou obrazovku
na vistách jsem pomocí empowering technology dal vysoký výkon o obrazovka svítila parádně.
teď mám xp a pomocí nvidia ovládacího panelu kde dám vysoký výkon nebo vysoká kvalita mi to nejde
podle tohoto topicu jsem si stáhl notebook hardware control a tam jsem zkusil dát max.performance u všeho co šlo ale obrazovku mám stále tmavou
nevíte kde to nastavit ?
díky
Acer aspire 5920G (core 2 duo 2.0 GHz, nvidia 8600 GT, 2 GB DDR2, 160 GB HDD)
M4nD4 píše:A neznáte někdo nějakej program na ovladání otáček větráku? Na Vistách jsem to měl automaticky, ale na XP mi jede větrák na minimum. Takže se mi to přehřejvá... (Acer5920G)
ano tak tohle by mě taky zajímalo, hned jak jsem si nainstaloval notebook hardware control a šel pařit COD4 tak mi napsal že teplota procesorů je 97 stupnů a vypl mi notebook
Acer aspire 5920G (core 2 duo 2.0 GHz, nvidia 8600 GT, 2 GB DDR2, 160 GB HDD)