Přístup a kopírování na disk u M51SN

notebooky Asus a vše kolem nich
venerea
občas něco napíše

Přístup a kopírování na disk u M51SN

Příspěvekod venerea » 05 črc 2008 17:28

Ahoj.Mam noťas M51SN a disk je u něj rozdělen na dvě části.na C(tam je samo systém) a D.Při snaze kopírovat něco na disk C mi byl přístup odepřen a musel sem použít možnost jako administrátor.pokud sem něco na C nainstaloval,hrozně to blblo(např. Total Commander,v kterém nebylo možné provést jakékoli nastavení menu protože se to kvůli přístupu na C nemohlo uložit,to samé Flashget atd.)ve vlastnostech disku v zabezpečení sem povolil úplné řízení disku pro všechny uživatele,což se povolilo pro celé C kromě Program Files,na který můžu jen jako administrátor,což znamená ten samej problém jako před tím,žádné nastavení programů se neuloží a hodí chybu.vytvořil sem na C ještě složku programy do které instaluju a vše je v poho.další problém je v síti.když povolim sdílení souborů ať už disk C nebo D a zapnu uplné řízení,tak další počítač mě sice vidí ale do složky nemůže,já k němu můžu bez problémů.jediná složka do které u mě může je Public,která je sdílená od nainstalování Vist.Chci se teda zeptat,jak nastavím oprávnění abych mohl do Program files a abych mohl ke mě na disk z druhého počítače pře síť.Díky
:)

polo

Příspěvekod polo » 05 črc 2008 18:25

Vypni riadenie uzivatelskych uctov resp. nech si administrator a jedini uzivatel...

venerea
občas něco napíše

Příspěvekod venerea » 05 črc 2008 19:04

to sem zkoušel,nepomohlo

polo

Příspěvekod polo » 05 črc 2008 19:31

Si si sity ? Ked ti udava ze niesi administrator... Skus si prestudovat vlakno OS ( Hned to preve Windows Vista, XP a starsi...) Rusim sa tam uz nieco podobne spominalo...

venerea
občas něco napíše

Příspěvekod venerea » 05 črc 2008 19:53

mě neudává u C že nejsem administrátor,když tam chci kopírovat tak mi to nabídne-znovu,storno atd. a mezi tim "jako administrátor" a musim to dát jinak mě na ten disk nenechá nic zkopírovat a přes síť mi disk C a D taky nejde otevřít,buď storno a nebo jako administrátor,ale to nefunguje,chce to heslo i když sem nikde žádný nedával
každopádně to řízení sem vypnul,restartoval komp a nic

martin_g
občas něco napíše

Příspěvekod martin_g » 06 srp 2008 08:23

Asus dava k tomuto notebooku jeden soft na ochranu proti kopírovaniu. Nepamätám presne ako sa vola, ale čosi ako Asus disk copy protection. Skús sa pozrieť na nastavenia tohto programu, alebo ho rovno odinštaluj.

venerea
občas něco napíše

Příspěvekod venerea » 06 srp 2008 11:18

to mě taky napadlo,tak sem ho tam při nový instalaci vist vůbec nedával,ale nepomohlo to...
HP PAVILION dv5-1060ec/ C2D P8400/ 15.4" WXGA BV/ 3GB/ N9600 GT 512MB/ 250GB

Zpět na „notebooky Asus“