Přístup a kopírování na disk u M51SN
Přístup a kopírování na disk u M51SN
Ahoj.Mam noťas M51SN a disk je u něj rozdělen na dvě části.na C(tam je samo systém) a D.Při snaze kopírovat něco na disk C mi byl přístup odepřen a musel sem použít možnost jako administrátor.pokud sem něco na C nainstaloval,hrozně to blblo(např. Total Commander,v kterém nebylo možné provést jakékoli nastavení menu protože se to kvůli přístupu na C nemohlo uložit,to samé Flashget atd.)ve vlastnostech disku v zabezpečení sem povolil úplné řízení disku pro všechny uživatele,což se povolilo pro celé C kromě Program Files,na který můžu jen jako administrátor,což znamená ten samej problém jako před tím,žádné nastavení programů se neuloží a hodí chybu.vytvořil sem na C ještě složku programy do které instaluju a vše je v poho.další problém je v síti.když povolim sdílení souborů ať už disk C nebo D a zapnu uplné řízení,tak další počítač mě sice vidí ale do složky nemůže,já k němu můžu bez problémů.jediná složka do které u mě může je Public,která je sdílená od nainstalování Vist.Chci se teda zeptat,jak nastavím oprávnění abych mohl do Program files a abych mohl ke mě na disk z druhého počítače pře síť.Díky

mě neudává u C že nejsem administrátor,když tam chci kopírovat tak mi to nabídne-znovu,storno atd. a mezi tim "jako administrátor" a musim to dát jinak mě na ten disk nenechá nic zkopírovat a přes síť mi disk C a D taky nejde otevřít,buď storno a nebo jako administrátor,ale to nefunguje,chce to heslo i když sem nikde žádný nedával
každopádně to řízení sem vypnul,restartoval komp a nic
každopádně to řízení sem vypnul,restartoval komp a nic