NTB na VŠ -> HP 8510 vs XPS 1530
CeCo píše:Poriadny obchodnik s vypoctovou technikou (t.j. nie garazovnik predavajuci bicykle, pocitace, farby-laky a zahradnu techniku). Najdes ich napr. na www.hp.cz.
Co viem tak to rozsirenie urcite najdes napr. v Autocont-e.
C
PS: Co je to ^^? Akosi tomu stale neviem prist na chut...
hele dela ti to problem hodit sem primo odkaz, nekam kde to pridam do kosiku a koupim? pac me dela problem najit presne to co potrebuju
btw: tohle "^^" jsou 2 strisky
CeCo ještě jeden dotaz, který z těchto ntb by sis vybral?
HP 8510p (T7700...)
HP 8510w (T9300...)
HP 8510p (T9300...)
btw: jsem hledal na tom hp tu NBD záruku a nic jsem nenašel
HP 8510p (T7700...)
HP 8510w (T9300...)
HP 8510p (T9300...)
btw: jsem hledal na tom hp tu NBD záruku a nic jsem nenašel
Naposledy upravil(a) slamaqe dne 13 črc 2008 17:16, celkem upraveno 1 x.
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ti dělá problém hledat, když ti někdo dá přesný postup, tak je to opravdu smutné .Prochy_ píše:hele dela ti to problem hodit sem primo odkaz, nekam kde to pridam do kosiku a koupim? pac me dela problem najit presne to co potrebuju
Já jsem teda nevěděl, kde se to dá najít, ale stačilo mi CTRL+C, CTRL+V několika písmen a čísel z této stránky tématu a hned první odkaz vedl na nějaký eshop, kde se to dá koupit.
Problém diskuzních fór je v tom, že myslet vás nenaučí. Jen vás nasměrují...
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
aha ty ses strasne chytrej...
zase nejsu takovej debil abych si to nevygooglil, jenze i to mi bylo hold prd platny pac sem se v tom stejne nevyznal
asu sz debil ale nikde tam nevidim ani napodobeninu spojeni 8510p, tak proto sem chtel presnej link abych vedel a nekoupil si pripadne neco uplne jinyho
zase nejsu takovej debil abych si to nevygooglil, jenze i to mi bylo hold prd platny pac sem se v tom stejne nevyznal
HP 3y Nbd Notebook 3ywty CPU HW Support ,Nbk N4/N6/N8xxc,N8xxw,nc4/nc6/nc8/nw8xxx,3 year of hardware support, CPU Only, Next business day onsite response. 8am-5pm, Std bus days excluding HP holid ...
asu sz debil ale nikde tam nevidim ani napodobeninu spojeni 8510p, tak proto sem chtel presnej link abych vedel a nekoupil si pripadne neco uplne jinyho
omg ty ses fakt ochotnej, kdybych neco nasel, tak sem nepostuju ostatni prispevky
sem myslel ze fora jsou od toho aby lidem pomohly vyresit problem... je pekny ze mi sem hodis nejakej cislo toho produktu, ale kdyz ho zadam na hp.cz tak mi vyleze 20 produktu a fakt netusim kterej je ten spravnej, kdyz to vygooglim, tak mi to stejne nic nerekne, pac ty popisky u tech produktu jsou pro normalniho laika necitelny a kdyz to necham hledat na autocontu tak to nic nenajde...
se k tobe nebudu nejak vyjadrovat, pac to fakt nema cenu ty "moderatore fora"
sem myslel ze fora jsou od toho aby lidem pomohly vyresit problem... je pekny ze mi sem hodis nejakej cislo toho produktu, ale kdyz ho zadam na hp.cz tak mi vyleze 20 produktu a fakt netusim kterej je ten spravnej, kdyz to vygooglim, tak mi to stejne nic nerekne, pac ty popisky u tech produktu jsou pro normalniho laika necitelny a kdyz to necham hledat na autocontu tak to nic nenajde...
se k tobe nebudu nejak vyjadrovat, pac to fakt nema cenu ty "moderatore fora"
Zpět na „Jaký vybrat notebook“