Pomalé spouštění Win XP a programů
Pomalé spouštění Win XP a programů
Ahoj, mám cca půl roku notebook HP AMD Turion 64 X2 s operačnim systemem WIN XP a zhruba po 2 měsících užívání od instalace se strašně zpomalilo nabíhání operačního systému i dalších programů. Provedla jsem tedy přeinstalaci a vždycky se problém cca po 2 mesicich objevil znovu. Mám tu z internetu stažených pár písniček v mp3 a free ware Solidedge a AutoCAD. Tedy velmi málo programů i dat. Při prověření Nortonem Security se nikdy žádná problematická položka nenašla . Zkoušela jsem obnovení systému od určitého data, to nepomáhá vůbec a přeinstalace jen dočasně. Zřejmě v tom bude nějaké špatné nastavení v msconfig, protože bezprostředně po přeinstalaci to funguje super a zhoršuje se to postupně. Zkusila jsem v záložce Po spuštění pár věcí odškrtnout, u kterých jsem si byla jistá, ale nepomohlo. Máte s tím někdo zkušenosti? Poradte pls. Díkec
Měl jsem ten samý problém, tak jsem reinstaloval systém a přestal jsem stahovat aktualizace + bezpečnostní záplaty a od té doby běhá PC jako švýcarské hodinky.
PC je dle slov Micro$oftu ohrožen, ale to mě nijak netrápí, hlavně že aspoň trochu funguje (náběh systému se zrychlil o minutu,...).
Nebo zkus GNU/Linux, ten tohle nedělá
PC je dle slov Micro$oftu ohrožen, ale to mě nijak netrápí, hlavně že aspoň trochu funguje (náběh systému se zrychlil o minutu,...).
Nebo zkus GNU/Linux, ten tohle nedělá
-
- guru
Trochu jsme se pohli tady http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=11918
Dva thready na stejnou věc jsou zlo
Dva thready na stejnou věc jsou zlo
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“