Příspěvekod alfah4ns » 08 črc 2008 22:20
srry, ale srovnavat thinkpad s vbi mi prijde komicke...
design - jakoby to vbi byl taky nejaky krasavec...
jinak:
platit za horcikovy ram, dokovaci konektor, moznost druhe baterie/hdd
klavesnice odolne proti politi
disku napojenem na senzory pohybu proti otresum a narazum
matny displej s vysokym rozlisenim
za stroj, na kterem muzes prodlouzit zaruku na x let
kde muzes mit zaruku druhy den u sebe doma
kde muzes mit zaruku proti poskozeni tebou, za ktere muze nahoda, co se proste stava....
mi neprijde paceni jen za znacku, jak si to nazval
pochop, ze jsou lidi, kteri jsou na behu sveho pc zavisli a vyzaduji urcitou kvalitu zpracovani, prip. okamziteho sersvisu v pripade problemu...
EDIT:
peter555:
no, nechci tady vyvolavat zadny flame, srry za OT...
mas na vyber, bud obetujes kvalitu, hlucnost, zahrivani na ukor grafickeho vykonu a vezsmes neco s nadupanou grafikou, nebo muzes udelat kompromis v grafice a mit notebook na par let (cele studia)
pocitej s tim, ze vykonove namakany notebook bude vice topit a bude mit dost nizkou vydrz na baterii. muzes si vzit treba i to namakane VBI, az te hry prejdou, zbavit se ho a koupis si poradny notebook na par let na praci, kteremu bude na baterii stat vetrak, vydrzi nekolik hodina na baterku a nebude topit.
nebo muzes poskladat za 10k stolni PC, ktere ve hrach vydrti to VBI s prstem v nose, k tomu levny business compaq od HP, monitor, ktery predpokladam uz nejaky mas, pak muzes pouzivat na obad dva stroje (prace na dvou monitorech jse supr)
nebo udelat kompromis a vzit relativni vykon a relativne kvalitni konstrukci (ta R61 je fajn, ma sice vyztuzene telo, no vyztuhy vika porad jeste chybi, to maji jen 14 palec verze R-ka)
Naposledy upravil(a)
alfah4ns dne 08 črc 2008 22:52, celkem upraveno 3 x.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro