Ahoj,
downgradoval jsem na XP a nefunguje mi automatické přepínání profilů (baterie - adaptér). Nemění se jas displeje po vytažení / zastčení konektoru napájení Změní se to až když to ručně nastavím. Ve vistách to fungovalo poměrně spolehlivě. Máte s tím někdo zkušenost?
Díky
R61 14" - nefungují profily správy napájejí
XP mi vyhovují, pokud by ta konfigurace byla dodávaná s XP, tak volím XP. Chvíli jsem tam Vistu měl, vadí mi neustálé hrabání na disk a celkově mi na 2 GB ram přijdou XP svižnější. Snažil jsem se to nakonfigurovat přes Thinkpad power manager.
Noťas používám zejména na surf a podobné aktivity, proto bych tam asi ty Visty zkousnul, ale poslední kapkou bylo když jsem chtěl rozdělit disk. Partition Magic na tom nejede a s interním správcem disků jsem se na požadovaných 30 + 120 gb nedostal.
Noťas používám zejména na surf a podobné aktivity, proto bych tam asi ty Visty zkousnul, ale poslední kapkou bylo když jsem chtěl rozdělit disk. Partition Magic na tom nejede a s interním správcem disků jsem se na požadovaných 30 + 120 gb nedostal.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“