Ahoj,
koupil jsem si ThinkPad R61 a jsem moc spokojený. Bez větších problémů jsem downgradoval na XP.
Chtěl bych se ale zeptat, jak se dá rozdělit disk pod daty? Teď mám skrytou recovery partition a zbytek (cca 143GB jestli si dobře vzpomínám). Já bych ale chtěl tento disk rozdělit ještě na dvě části - na systémovou část a na odddíl s dokumenty. Samozřejmě tak, abych nemusel formátovat data, disk je z převážné části prázdný.
Je to možné? Máte zkušenosti?
Díky
Rozdělení disku pod daty
-
- občas něco napíše
disk s datama jsem dělil jen jednou, a to když jsem koupil notebook kde byly předinstalovaný Visty (jinak to dělám při instalaci) ve Vistě to jde se systomovou aplikaci ve SPRÁVCI ZAŘÍZENÍ... u XP musíš použít zmiňovaný "partition disk manager" a nebo při new instalaci XP smazat všechny disky který máš někde zálohovaný...
ACER Aspire 5520G:
CPU: AMD Turion 64 X2 TL-60 -> GPU: nVidia GeForce 8600M GS -> RAM: 2048MB DDR2 -> HDD: 250GB 5400ot. S-ATA -> ODD: DVD±RW SMDL -> LCD: 15.4" WXGA Acer CrystalBrite -> OS: Windows XP SP2
CPU: AMD Turion 64 X2 TL-60 -> GPU: nVidia GeForce 8600M GS -> RAM: 2048MB DDR2 -> HDD: 250GB 5400ot. S-ATA -> ODD: DVD±RW SMDL -> LCD: 15.4" WXGA Acer CrystalBrite -> OS: Windows XP SP2
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“