Na dovolené mi byl rozbit displej u notebooku HP Compaq 6715b - je to jeden z nejlepších displejů mezi ntb (rozlišení 1680x1050) takže jsem čekal vysokou cenu a vysoká taky byla - prodejce mi řekl ať v servisu počítám s cenou nejméně 10 000kč bez DPH. To je k ceně 18 000kč s DPH za nový docela dost a protože jsem zas tak s tímto ntb spokojen nebyl tak bych při takové ceně opravy raději koupil jiný...
Samozřejmě pokud by byla oprava levnější tak bych si raději nechal tento ntb, nemáte někdo zkušenosti s výměnou displeje na business modelech HP, nejlépe na tomto modelu?
Foto - http://spoluzaci.im.cz/classroom/8568/120048568.jpg
HP 6715b - nový displej
cena toho displeje je cca 4500kč ( co jsem se nedávno díval na cenu u výrobce ) takže s timhle ať si trhnou nohou, akceptoval bych cenu do 6000kč. jinak pohledej na netu, ebay, nebo tady existují servisy které se na displeje specializují, tady na foru se to už rečilo.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
Takže už mám objednaný nový noťas (DELL Vostro 1310) a HPnechám na využití doma, ale ještě mi není pár věcí jasných
Na HP mám ještě rok záruku, když se mi pokazí např. deska nebo procesor můžu ntb poslat na reklamaci a říct jim ať si displeje nevšímají a opraví jenom zbytek?
Na Dellu budu mít pouze Visty Home Basic, na HP mám Visty Business ale pravděpodobně tam dám nějaký linuxový media center. Můžu si potom převést licenci na Business z HP na Dell?
Díky
Na HP mám ještě rok záruku, když se mi pokazí např. deska nebo procesor můžu ntb poslat na reklamaci a říct jim ať si displeje nevšímají a opraví jenom zbytek?
Na Dellu budu mít pouze Visty Home Basic, na HP mám Visty Business ale pravděpodobně tam dám nějaký linuxový media center. Můžu si potom převést licenci na Business z HP na Dell?
Díky
Myslím si, že bude kompaktibilní s vaším notebookem. http://cgi.ebay.com/HP-Compaq-nc8230-15 ... 18Q2el1247
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“