Kde dokoupit záruku?
Kde dokoupit záruku?
Ahoj. Koupil jsem si R61i a chtěl bych si dokoupit záruku.
1, kde je nejlepší dokoupit záruku? (1r s protection)... Na ThinkPad jsem jí našel jen na alza.cz, ale je tam dlouhá čekací lhůta...
2, na stránkách lenovo.cz jsem našel nějakou speciální nabídku (Express nabídka), kde inzerujou, že na ThinkPad řady R je nyní rozšířená záruka (na 3 roky) za 499,-..... kde ji koupit?
Díky za odpovědi!
Rob
1, kde je nejlepší dokoupit záruku? (1r s protection)... Na ThinkPad jsem jí našel jen na alza.cz, ale je tam dlouhá čekací lhůta...
2, na stránkách lenovo.cz jsem našel nějakou speciální nabídku (Express nabídka), kde inzerujou, že na ThinkPad řady R je nyní rozšířená záruka (na 3 roky) za 499,-..... kde ji koupit?
Díky za odpovědi!
Rob
ghost píše:v lubovolnom obchode, kde sa u nas predava. protection zaruku musis zaregistrovat najneskor do 30 dni po kupe. NBD a carry-in do 1 roka od kupy.
Tak by to podľa stránok http://www-01.ibm.com/common/ssi/cgi-bi ... anguage=en malo platiť.
Ja som však zakúpil protection záruku o 35 dní. Bolo to mojou chybou, že som sa neskoro uvedomil. Navyše sa to predlžilo od objednávky o 3 dni kvôli platbe medzi účtami. Pre info - dátum zakúpenia záruky je dátum na vystavenia faktúry.
Po zakúpení som sa 2x pýtal predajcu (cybex), či to nemôže byť problém. Pridal som odkaz. Uisťoval ma, že to nieje problém, že je ju môžné zaregistrovať i do 3 mesiacov. Že sa stáva ich vinou, alebo inou že sa to nestihne, a nieje problém s registráciou.
Aby som sa uistil, napísal som i na miestnu technickú podporu Lenova k zárukám (mimo iné):
Obecně platí, že prodloužení záruky lze zakoupit v průběhu trvání garance
zařízení a regustrace musí být provedena rovněž před skončením základní
záruky.
zavolej v pondělí do Lenova, tam ti to řeknou nejkvalifikovanějc. a pak to sem hlavně napiš, kdyby s eještě dala dokoupit během prvního roku, bral bych jí taky. teda jestli existuje tříletá, jednoletá by mi byla samozřejmě naprd..
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
Vojťas píše:Ta záruka za 499 Kč bez daně je pouze při koupi nového Thinkpadu R, je to tříletá carry-in a tahle akce je jen do 3. srpna.
Vrátil bych se zpět k původnímu dotazu. Víte někdo něco více o této akci? Hlavně kde a za jakých podmínek lze tuto záruku pořídit.
Na stránkách lenovo jsem našel pouze tohle:
K notebookům ThinkPad řady R
rozšíření záruky na 3 roky jen za 499,-
Akce platí do 3.8.2008.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“