PQService WinVistaHP (TM 6291)

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Scud_storM
občas něco napíše

PQService WinVistaHP (TM 6291)

Příspěvekod Scud_storM » 16 črc 2008 11:08

Ahoj. Potreboval bych jestli tu je nekdo kdo ma Acer TravelMate 6291 a ma porad funkcni PQSERVICE jestli by byl schopny mi poslat fotku co vsechno ma na pqservice. Po instalovani Linuxu jsem si totiz rozhasil cele bootovani a trosku se mi zda ze tam mam nejak moc souboru. Asi nebude potreba aby to byl primo 6291, ale rad bych si to opravil. Visty totiz uz nesli nainstalovat. Driv me nenapadlo ze by se dal skryty partition nejak prepsat, ale jde to :twisted: Prochazel jsem tu dotazy o tomto tematu, ale memu pozadavku nic nevyhovovalo. Kdyztak se prosim ozvete na icq. Mam ho v profilu. Ale zde si to snad take prectu. Do servisu za 1500 se mi to opravdu davat nechce. Kdyz jsem po nich chtel aby mi poslali dvd s ovladacema tak to prej nedelaj. Jen jim tam dat cely NB. Diky za odpoved
Acer TM6291

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 16 črc 2008 15:27

Ovladace sa daju stiahnut z ich stranky predsa :idea:

Scud_storM
občas něco napíše

Příspěvekod Scud_storM » 16 črc 2008 18:37

S tema ovladacema sem to spatne napsal. Chtel jsem jen poslat dvd s tim co je na PQservice. Cili hezky visty se vsim co maji od nich... jen bych si tam dal key... Jinak ovladace mam... Jen potrebuju videt co tam ma bejt za origo soubory. Proto potrebuju nejakou fotku nebo seznam... Pak si opravim to co tam nema byt a bude to... o nic jineho nejde
Acer TM6291

Zpět na „notebooky Acer“