Baterie 6715b
-
martaban
- občas něco napíše
Baterie 6715b
Poradíte někdo, kde se dá sehnat pořádná baterie do HP 6715b? Vydrží mi 1,5 hodiny. Už v podsatě od začátku...
Naposledy upravil(a) martaban dne 19 črc 2008 14:31, celkem upraveno 1 x.
-
krejcca
no moje 8510p v popisu taky neni a pasuje mi, je to univerzální pro hp compaq, takže myslim že by ti tam jít měla. Se mrkni na spodek NB a tam by měl bejt jakoby konektor pro dokovací stanici a u toho by měla bejt i zdířka pro baterku( já přes to mám takovou umělohmotnou krytku s obrázkem baterky.) Ale pokud nechceš externí baterku, tak to musíš hledat přesně pro tvuj typ NB a ta asi v moc variacích nebude.
Edit: tak sem koukal na hp.com a tvuj NB ji podporuje
Edit: tak sem koukal na hp.com a tvuj NB ji podporuje
-
polo
-
krejcca
-
polo
-
CeCo
-
mobilcarl
- =DRTIČ=
-
Tristan
- občas něco napíše
já mám 6715b cca půl roku a jsem na tom s vydrží baterie podobně, o dvou hodinách si můžu nechat zdát, a to i když jedu na baterii mám vypnuté aero apod, zapnuté je jen wifi a jas LCD skoro na minimum, jenže ten bláznivý notebook skoro pořád chladí bez ohledu na to co dělám, možná tady je zakopaný pes
-
mobilcarl
- =DRTIČ=
koukám, že 6715b je všeobecně docela problémový notebook, bylo tu časté zamrzávání displayů a ted i baterka, což absolutně nechápu, páč mám ten samý, akorát o třídu níž, nižší kapacita baterky a vydrží mi dvakrát déle než "b" řada..hmm..zajimave..zkoušeli jste naměřit teploty v everestu a např. vyčistit větrák?
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“